Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Kväller

Kategori: Allmänt

Har varit på ica med mamma och handlat. Hittade lite mer vårtecken på vägen och en astrasig disk på affären. Fick även en fin suvenir 😉





Kvinnohälsan

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på kvinnohälsan igen för att göra ett nytt försök med wn hormonspiral. Den här gången gick det jättebra bara att medicinen gav mig en dålig mage och illamående, samt känner mig febrig. 

Annars så har jag följt med till tornby flr mamma ville kolla leggins och jag spg en topp samt byxor som jag så gärna  skulle vilja ha och bh:ar som jag är i brist på... Men pengar har jag inga och blir så sur. De pengar jag har kvar räcker bara för tre månader till för mobilen. För börja ta mig an lite ledsagning igen känner jag. 

Ja jag ligger i sängen och är lite ynklig. Har ont som fasen och mår illa. Känner att jag har rätt till det. 

❤️

Kategori: Allmänt

I know that now. 
I can't be without
my family or friends. 
I need them in my life if iam
Supposed to be able to act like 
a human being. 

Hem 🏡

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget hem nu, sen blir det en h på stationen. Hoppas jag inte kommer hem om blir skriken på, det orkar jag inte med längre. Jag vill bara bli omfamnad och höra förlåt och om hon säger det så säger jag det med så får det väl va bra sen. Måste man hänga upp sig på saker och ting så att man blir ignorerad? Tycker inte jag är rätt stil... Men om jag inte är välkommen hem
Längre, om de inte vill ha mig där längre så får de väl hjälpa mig hitta en etta istället. Får se hur detta kommer gå. Jag mår både dåligt över att åka hem samtidigt som jag längtar dit. 


 

Väntan

Kategori: Allmänt

Jag har hört av mig, men inget svar... Har det hänt någonting? Stänger du mig ute? Har du gjort något dumt? Min sorg och oro växer bara när jag vet hur du kan bli. Jag vill bara att du ska hålla om mig och säga välkommen hem, när jag sagt att jag kommer ikväll(natt) men du verkar inte bry dig längre. 
Förlåt för att jag åkte, men jag orkade inte mer. Jag orkar inte mer nu heller men jag längtar hem. Här är inte hem utan där du är är mitt hem, tills jag får ett eget hem. Jag hoppas du förstår att jag älsjar dig no matter what, men att vi alla har känslor och vi tål olika mycket och bearbetar saker på olika sätt. Du på dina och jag på mina. 
Kanske du förstår om jag blir svårt sjuk, kanske du förstår om jag en dag bara skulle försvinna och inte ta med mig någonting. Ingenting. Kanske det får dig att öppna dina ögon på vad du har och inte har istället för att se endast det du tror att du inte har när det finns precis framför mig. 
Stäng mig inte ute, jag klarar inte av det. Jag behöver få höra ett ord. Bara ett ord, men helst tre. Varför kan du inte säga dem? Varför bara det du sagt?

Torpet

Kategori: Allmänt

Har varit på torpet och hämtat grejer. Vi måste säga upp det dels att skogsmaskinjävlar har förstört enda körvägen upp och det har möglat sönder och håller på att falla ihop. 
Annars nere men hittat ett till vårtecken. 



Nere

Kategori: Allmänt

Hon har inte hört av sig...inte någonting sen igår. Det gör ont... Jag vill höra av henne, känna att hon inte har glömt bort mig... Har hon glömt bort mig? Är det värt att åka hem ikväll...? Jag saknar henne så, vill att hon ska skriva att hon vill att jag kommer hem... Är jag fortfarande älskad...? 

🙍

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och är trött som fasen. Längtar hem och vill ha en kram. Men kommer jag någonsin mer få en kram? Få höra att jag är älskad, omtyckt eller brydd om? Jag vill höra att hon älskar mig, att hon inte har menat det hon har sagt. Varför skullr jag vilja glömma henne? 
Det känns som att jag lika bra skulle kunna sluta att excistera. Spola tillbaka tiden så att jag inte skulle ha funnits till, bara lillebror. Kanske livet hade varit bättre då för henne...att inte ha en känslomässig ungdom i hemmet. Jag vet inte. Just nu känns det bara som att jag lika bra kan kan poffa upp i rök, va med om en olycka eller vad som helst för att uppmärksamma henne om att jag finns, att jag har känslor med. Jag har försökt men då kommer sura gubben tillbaka bara. Tack så jävla dant då känns det som. 
Jaja, hoppas i alla fall att de sover imorgon när jag kommer hem på natten. 

Far Away

Kategori: Allmänt



This time, this place
Misused, mistakes
Too long, too late
Who was I to make you wait?

Just one chance, just one breath
Just in case theres just one left
Cause you know
You know, you know

That I love you, I have loved you all along
And I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming youll be with me and youll never go
Stop breathing if I dont see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
Cause with you I'd withstand
All of it to hold your hand

Id give it all, Id give for us
Give anything but I wont give up
Cause you know
You know, you know

That I love you, I have loved you all along
And I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming youll be with me and youll never go
Stop breathing if I dont see you anymore

So far away, been far away for far too long
So far away, been far away for far too long
But you know
You know, you know

I wanted
I wanted you to stay
Cause I needed
I need to hear you say

I love you, I have loved you all along
And I forgive you for being away for far too long
So keep breathing cause Im not leaving you anymore
Believe it, hold on to me, never let me go

Keep breathing cause Im not leaving you anymore
Believe it, hold on to me, never let me go
Hold on to me, never let me go
Hold on to me, never let me go

...

Kategori: Allmänt

Pallar inte längre. Vill bara stänga av mobilen och slänga den i väggen och inte ha någon kvar. Vill inte gråta mer nu, vill känna mig stark!

En hemsk lördag

Kategori: Allmänt



Don't judge me

Kategori: Allmänt

Det är inte bara du som är känslig. Inte bara du som ska vara i centrum för all uppmärksamhet. Man kan inte tänka så när man har familj. Jag vill inte vara i centrum men jag vill för helvete att mina känslor och önskemål ska värderas med. Jag med känslor! Tårarna brinner i mina ögon och hjärtat är på bristningsgränsen. Du tror inte jag klarar mig själv? Ha ha ha vänta bara att se, för om du inte kämpar heller så tänker jag inte heller kämpa. Ni får ursäkta mig för att jag finns, jag vet att jag inte är värs nåt men jag älskar er i alla fall. Varför ser ni inte det? Varför ser ni inte mina härliga sidor utan bara mina dåliga? Får mina bra sidor till något negativt? Varför lyssnar su inte? Jag är vuxen nu och kan bestämma själv vad jag vill följa med på och inte, du eller ni kan inte bestämma vad jag ska följa med på. Tyvärr men så är läget alltså. Jag är inte ett litet barn längre. 



😢🔫

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte längre. Orkar inte kämpa. Orkar inte br om att det ska va frid och fröjd. Livet känns inte värt att leva längre. Det är väl för fan inte mitt fel att du får en massa skit hela tiden enligt dig, men jag fan inte slängt skit mot dig. Du får väl i så fall vända ditt agro mot ditt val av livspartner för jag är så borta nu. jag orkar inte kämpa för sig längre. Jag är så borta. Om du vill ha mig i ditt liv så får du väl fan kämpa lite med för jag orkat inte gråta längre på grund av dig o era diskussioner. Förgågna hit och dit. Man kan inte gå vidare om man drar upp det hela tiden. Men nu får du som du vill. Jag drar. 

Hemsk dag med gött väder

Kategori: Allmänt

För att börja med varför den är hemsk: jag minns hur mensvärk känns igen i alla fall(!) och det gör ont tydligen. Men fick ny tid på kvinnohälsan för att det gick åt fanders så får en gratis insättning på måndag och fick medicin som skulle mjuka upp. Hoppas det funkar. 
Annars så göttar jag mig indet fin fina vårvädret och var precis och tog en promenad. Kan inte fatta att det snöade häromdagen 😯 snart är det dags för tältning tycker jag! 
Men om det är såhär fint i helgen ska jag garanterat ut till vidingsjö och träna! ☺️


Suck

Kategori: Allmänt

Trött idag med. Vill bara sova men de ska väl snart börja med maten. Jag ska väl försöka skriva lite eller om jag ska glo på en film vet jag inte. 
Men imorgon blir kvinnohälsan och lite smånervös inför insättningen men det ska väl gå bra hoppas jag. 


Trött dag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit tröttsamt. Började dagen med nudlar och papaya juice(ingen favorit) och blev uppringd av kvinnohälsan och ska dit på fredag. Hoppas det hjälper säger jag bara då jag fasar lite fast jag vet att det inte kommer gå dåligt. 
Har även ägnat mig åt mitt kära gamla sims3 och haft roligt. 
Inte för att jag har nåt kul att berätta men kände att jag ändå skulle göra ett inlägg. 





Jaha och nu?

Kategori: Allmänt

Känner mig lite som en stammis nu på vc och us xD men bara ett ex antal gånger kvar till frikort i alla fall! 
Fick också mitt efterlängtade silja bronz kort idag ☺️ Då kan man börja samla poäng och använda dem. Få billigare resor, gött och bra att veta ☺️



Mysigt

Kategori: Allmänt

Haft min bästis här över natten och vi har haft det mysigt med en cykeltur på 8,4km och promenad 2,5km. Haft massage och kortspel. Längtar tills nästa gång vi ska ses ☺️❤️
Ska för övrigt till gyn om ett tag och sen ikväll kören. 

Natt

Kategori: Allmänt

Fortfarande bakis och känner av det i huvudet(hur mycket drack jag?) men mår bättre i alla fall. Ska sova snart och upp skapligt så jag hinner duscha imorgon innan bästa vännen kommer hit ^^❤️ 
Annars så har jag haft en variant av god nyttig bakismat med detta mumsiga ting

Har annars också fått mitt andra mejl om jobb från AF så jag har skickat cv och brev till en arbetagivare ☺️

Fest och bakis

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en av de roligaste dagarna i mitt liv ☺️ Roligt folk, skön musik och god dricka xD 
Lyckades få nåt foto(i hope)






HAHAHAHA vi hade askul med att slänga en kondom på en som sov som blev livrädd xD fan askul xD och det var framåt morgonen. 

Idag är jag bakis så ska slänga i mig några liter vatten och saknar bakisbrus lite lagom. Men mår skapligt ändå.  

Upphämtning

Kategori: Allmänt

Nu e jag klar o ska hämtad upp av stoffe :) nu är det bara att vänta och ska inte glömma att smörja tattoon med!



Grilla/fest

Kategori: Allmänt

Idag har jag invigt systemet med stoffe. 

Men innan så var jag på en promenad, vanliga sträckan. Hittade skott på videung och blåsippa(tror jag att jag minns om jag inte har blivit alltför mycket storstadstjej).


Jag har även skalat rotsaker för grillning, bara mamma, styvfar och jag då lillen är hos pappa. 
Rotsaker och kyckling är underbart 😇
Sen så ska jag börja göra mig iordning för festen, min allra första fest som jag har blivit bjuden till. Aldrig blivit det förut och känns väl lite sådär även om jag visat intresse. Alltid velat gå på en, så trodde inte att det skulle bli när jag är 20. Men men. Hoppas det blir kul och att man har roligt. 
Bilder lär komma upp. 
För övrigt så läker min tatuering fint, men lite mörkare än den andra då den förata är helt läkt. Jag är stormnöjd med båda 😍

Ny tattoo❤️

Kategori: Allmänt

Varit på Viking Tattoo(som jag älskar å är helnöjd med) och tagit min andra tatuering ☺️ Blev asnöjd och nu har jag mina tre budskap att leva efter och det ska jag och har alltid gjort. 
Han var jättesnäll och hafe gjort en snabbskiss åt mig med en text, den blev asbra!
Gjorde ont som fasen och svider som bara den när jag använder handen eftersom den är på en större yta nu än förra. 


Då vare dags igen ^^

Kategori: Allmänt



Imorgon vae det dags igen. Ska ta en tatuering till imorgon-bild komma skall på resultatet- och är sjukt taggad. 
Jag tycker om tatueringar, det ska va rätt och personliga. Jag har flera på min lista men de får jag vänta med tills elonomin kommer igång. Men denna är skrivt och bild, med två budskap som är exakt lika viktiga för mig som "Stay Strong". 

Hoppas bara det går under 1000, får prata med honom om det. 

Duktig

Kategori: Allmänt

Känner mig duktig idag. 
Även om sällskapet aldrig kom så fick jag mycket motion. 
Cyklat 8,8km
Gått 5km
Känns i ryggen och svetten har runnit. 
Försökte även mig på att småjogga korta sträckor och det funka bra. 
Ska försöka göra det här i alla fall en gång i veckan minst. 


Cupcakes

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt mycket. Jag har varit på tatuerings studion och lämnat in ett papper.
Jag har varit inne på panduro och så har jag träffat Stoffe och haft en trevlig pratstund :) 
Jag har även bakat cupcakes :) ska starta en matblogg så receptet kommer där om de är goda 😇



Nervös

Kategori: Allmänt



Intervju 2

Kategori: Allmänt

Oplanerad och ickevetande jobbsök för personlig assistent - intervju idag så lite lagom sjukt nervös!


Måndag

Kategori: Allmänt

Kom hem från finaste idag men vill redan tillbaka även om det ska bli hur kul som helst med ghospel imorgon och jag ska lämna in papper till Viking Tattoo och tatuera mig på fredag ☺️
Jag får även in mina efterlängtade tv-spel imorgon så jag vet väl va annars jag kommer roa mig med. Men ska väl också kika in på body shop för att se om de har några body butters på rea. Min underbara peach börjar bli slut... Men har även gjort en lista jag önskar mig därifrån hihi xD 

Hat idag även varit på återvinningen med päronen i linköping och handlat på willys. Jag hittade två gulliga shotaglas, en liten gullig sak som var gratis, sen köpte jag en jättefin och asskön rosa tröja för 45:- och en muffinsplåt för samma pris. Kom billigt undan och ska inviga tröjan imorgon. 

I veckan så ska jag göra cupcakes 😇

Bästisen

Kategori: Allmänt

Har tillbringat helgen hos min bästa kompis och ska hem imorgon. Vi har haft god dricka, roliga spel, god mat pch gott umgänge tillsammans och hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång vi ses ❤️ 
Idag blir set en god kycklingsoppa och nu fika med lite besökare som man träffat förr. 




Har även varit jätte fint väder trots det lovade regnet och snön-mohaha det kom ingen!



Landet

Kategori: Allmänt

På väg till bästisen nu och det känns wonderbart! Ska bli skönt att komma ifrån vardagslivet och bara ha roligt och mysa och slappna av. Kunna va sig själv. 
Hoppas på en helg med fint väder-att vädret inte ska svika oss så att vi kan göra det vi plannerat men annars så lär vi ha skoj i alla fall ☺️


2014-14-03

Kategori: Allmänt

Worried, doesnt know what to say right or wrong. I just wants everything to be fine. What to do...

Den efterlängtade cidern!

Kategori: Allmänt



Pappa

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på tåget till pappa. Ska se om jag hinner med systemet innan o köpa cider. Sen imorgon bär det av till bästa vännen och ska mysa sönder ☺️❤️ Blir många långa promenader ^^


Vidingsjö

Kategori: Allmänt

Intervjun idag gick jättebra och hoppas de vill att jag ska komma dit och testa på som timanställd ☺️Skulle va en jättebra start för något mer andvarstagande där!
Vi har även varit i vidingsjö idag och ska absolut dit igen! Var asfint och trevlig miljö så ska cykla dit nästa vecka ☺️


Älskar min mobilkamera men blir så sur över att utrymmet tas upp så förbannat fort fastän jag inte har något i den 👹

Nu

Kategori: Allmänt

Sitter på Subway och har ätit en tonfiskmacka efter AF. Fick massvis med beröm och hjälp med min första aktivitetsrapportering ^^ nu väntar jag bara på att klockan ska bli ett så jag går gå på intetvju :D



Glad

Kategori: Allmänt

Känner mig lycklig, glad och
förväntansfull!
Jag ska på arbetsintervju imorgon,
Samt AF - 
Men ska också ringa min handledare
och söka information. 
Men skulle bli så lycklig om jag får jobbet, de sökte upp mig, och det är på ett sådant sätt jag vill jobba 
Inom restaurangbranschen. 
Hoppas
Hoppas
Hoppas
Har även haft kör idag-Ghospel- och det var underbart. Så det ska jag absolut fortsätta med! 
Fixat sångpärmen och inväntar mer sånger av alla slag att sätta in där. 
Nästa konsert är 6 april så såklart jag ska med på den när den är här i Linköping!


Suck

Kategori: Allmänt

Varför förstöra en sådan fin dag?
Varför gör du bara utan att fråga?
Ta inte åt dig så jävla dant. 
Be mig inte göra nåt jag redan gör.
Erbjud inte det jag inte vill, då jag förmedlat mitt budskap. 
Jag vill inte ha hjälp med vägen. 
Jag är vuxen. 
Jag kan själv. 


Fin dag

Kategori: Allmänt

Idag är det soligt och skönt ute ☺️ Har legat och gassat under frullen så ska smälta maten lite för att göra lunch sen. Ska även på ghospel och är endast nervös för bussbytet och om man ska hitta rätt sen. Tre timmar kvar tills kag ska åka. Det ska bli jävligt roligt och är jätte förväntansfullt inför hur det ska va 
:)

Igår så fick jag ett sms från ett jobb som ville ha mig så hoppas innerligt att hon hör av sig idag, det skulle betyda så mycket för mig! Om jag fick jobbet så kan jag bygga upp så mycket på det :) en annan mobil, en lägenhet, sparpengar, börja med körkort ^^ 

Lite idag

Kategori: Allmänt

I väntan på mat(kyckling som luktar gott) så har vi skrapat staketet för att jagdka måla det snart och så har jag tillbringat dagen ute och bara njutit av våren ☺️




Vår

Kategori: Allmänt



Skön dag

Kategori: Allmänt



Även om jag missade solen på altanrn så hindrar det mig inte från att tillbringa tid ute, kört lite träning men ska väl meditera lite kanske xD 

If you just saw
What im hiding inside. 
Fragile, loving and kind. 
My desire and longing. 
For years i've been hiding it,
And you didn't see. 
Im not going to hide it
Anymore. 
I've been waiting to long
For you to see me. 
I always seen you. 
Throught harsh and good times,
Always in my head. 
My feelings...
I can't hide them anymore,
I don't want to. 
Now im going to fight
For you. 
I wont give up
Until you says 
You doesn't want to. 
❤️

❤️

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och funderar på livet. Hur man ska eller vad man skall skriva om till prosan till en ansökan. 
Men samtidigt så saknar jag min finaste, älskade vännen som är hemma. Även om det inte var länge sedan vi sågs så känns det som evigheter sedan. Längtar som fasen tills nästa helg då vi ses igen och få va glad och lycklig och känna mig levande igen ☺️❤️ Se om det blir tältning en natt eller om man kanske skulle testa på att ligga under bar himmel, men får sr hur kallt det är-vill dock inte bli sjuk just nu med alla tider jag har uppsatt. Usch så mycket. Psykriatiska, gyn, AF, en tandoperation som hänger på axlarna, och säkert något mer som jag asglömt just nu som är asviktigt(skulle inte förvåna mig). 

Älskar dig❤️

Solig dag som gick i moln

Kategori: Allmänt

Va asdöd i morse så kom upp sen och tog ett mellanmål-vi ska grilla eller grillar nu och är ashungrig!



🌹

Kategori: Allmänt

I want a Hug. 
A kiss on my cheek. 
The lips.

F-M-L

Kategori: Allmänt

Take care of your own problems, don´t blame the loved ones around you. That´ll scare them away. Scare me away, one part you don´t want to lose, but soon you do.
I just want to get my own Place and be free, do whatever I want to. Get away from all of your problems you are trying to make as mine.
Blames me it feels like for something i havent heared or seen or told you or doing something wrong in a way you don´t like. Thats not my foult.

Wipe your tears, stay strong, put on a smile and pretend youre happy and loves this Place. But I can´t anymore... This Place isn´t happy anymore. Its sad and full of shit. I can´t be here. I need to get away somehow. But I don´t know how... I have nowhere to go...

Suck 😒

Kategori: Allmänt

Redan första dagen hemma börjar det. Det är väl inte mitt fel att saker går sönder eller att andra har ont eller att andra kännet sig nere och slut. Jag orkat inte bry mig längre, vill bara bort och inte va med om sånt här. Jag är så jävla trött på det och trött och inte må bra kan jag ha själv, men det etyder inte att jag slänger sånt på andra. Inte mitt fel att man stället nåt på bordet utan att be om hjälp med att ställa in det. Säg för fan klart ut istället för att baka in det i något annat! Jag är för trött för att tänka ellet förstå sådana saker just nu. 
Vill tillbaka till kryssningen och bo där för tillfället. 

Suvenirer

Kategori: Allmänt




Hemma

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem och ätit från kryssningen. Saknar den redan jätte mycket och vill va där än. Saknar min finaste ❤️ Men dröjer nog inte länge innan vi ses igen 😇 det var asgod mat och jättefint! Skaffat minnen och oförglömliga stunder ☺️❤️






😃😃😃😃😍😍😍❤️

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och bästa vännen på siljabussen 😃
Äntligen på väg!



Nu smäller det

Kategori: Allmänt



Idag fyller jag 20år-Grattis till mig! Jag har även gjort laxrullar och duschat lite snabbt och fixat iordning mig för resan :) 
Idag så ska vi på kryssningen som vi längtat efter så och det ska bli så jävla underbart :))) 
Har även gjort litet smakprov av laxröran till finaste tjejen ❤️ Stal ett litet smakprov jag med thihi 😇

HAHAHA

Kategori: Allmänt

"Jag ska gå på picknick och ta med atombjörn...."

Lite presenter

Kategori: Allmänt



Fått lite presenter idag men får den bästa imorgon, de bästa :) kryssningen o secret present av mami o styvfar o vet inte vad mer som kan förekomma xD 
Fick också en jättefin silverring med mina favoritfärger :) 

Idag kommer även finaste ☺️❤️ och det blir förberedelser och härligt umgänge :)

Idag

Kategori: Allmänt

Idag har jag blivit firad av K och J och fick lite pengar, men de ska jag spara för vill göra två tatueringar till. 

Men ikväll så spelade vi plump pch HAHA delade ut dessa kort till mog själv på något jäkla vis xD 

Och sen så alldeles nyss så fick jag min fizzy drink men när jag väl skulle ta flaskan och skaka om den lite så hade styvfar ställt in den i kylen och ja...

Man kan väl säga att det hade blivit gelé av det hela, men nu har jag den i mott försvar igen. 



Senare idag så kommer finaste ❤️ Och då har vi en massa saker att göra så då blire full rulle och förhoppningsvis någon sömn och lite mer än bara greja med packning och saker inför resan även om det är jävligt kul! Men kan va skönt med en liten tid dels själva och bara pusta ut Och så har jag lovat lillebror att spela finns i sjön 😇
Jag längtar som fasen till kryssningen imorgon och är så taggad! Känns skönt och pirrigt att åka iväg "själv" och ett av många stora steg i livet :) 
När alla går hemma så blir tätt och jobbigt. Mycket. 

Tårta idag

Kategori: Allmänt



Snart 😃😄

Kategori: Allmänt



ÄNTLIGEN snart kryssningen :D 
I stort sett packat klart men ska gå igenom packningen tisdag morgon igen så att allt verkligen är med. 
Men imorgon kommer bästisen och då ska vi handla och fixa laxröran :) 
Ser fram emot allt jätte mycket och det ska bli så skönt att komma iväg lite och bara ha kul :) 
Fylla på spritlagret lite xD hoppas innerligt att de har grenadin 😯

Firande

Kategori: Allmänt

Idag ska vi fixa tårta och glasyr till sockerchokladkakan. K och J kommer idag och ska fira min 20års dag även om jag fyller på tisdag men tiden är så knapp. På måndag kommer älskade vännen och på tisdag bär det av,på min födelsedag. Känns bra att de ska vara någonstans på morgonen så jag ska orka väcka mig själv(kanske) och börja fixa med lunch och kolla över packningen en snabbis så inget fattas. Sen så kommer de hem bara en liten snabbis innan de ska iväg igen så hinner knappt prata med dem innan vi ska åka. De är inte ens hemma då. Men längtan är stor och taggad är jag! Bara imorgon jag inte är så lika taggad på. Men om jag får ett presentkort så ska det användas på måndag när jag är själv xD

Grr 👹

Kategori: Allmänt

Kan de inte acceptera att jag inte vill höra dem! Jag ska snart bort då kan de väl hålla på eller. Det är äckligt att höra, vill inte, vägrar och sagt att det är lyhört så grrr! 
Visserligen bättre än fight men ändå jag vill inte höra. Skaffa någon jävla isolering!