Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

En måndag/tisdag i mitt liv

Kategori: Allmänt

Jag har varit över helgen i min styvfars stuga och blev lite besviken när jag kom hem. Jag vill ha information från csn och KUI så jag kan förbereda för min utbildning och införskaffa material. Grr kan det komma nu eller??!


Men annars är jag ganska glad. Har gått ner två kg! Känner mig stolt så det firar jag med att laga mat imorgon, enklare 3rätters beroende på om jag hittat smultron medan de andra plockar svamp imorgon. Ska även dumpa lite grejer hos pappa så jag inte har så fullt i mitt lila rum. Ska försöka möblera om o skaffa nya möbler så jag får mer plats o förvaring. 





Förbereder mig också för tvåltillverkning imorgon eventuellt beroende på klockan! Jag kanske får göra det på onsdag, men skulle va skönt att få det gjort(även om ingen brådska) imorgon eftersom den ska vila i någon natt innan man kan skära den. 


Life

Kategori: Allmänt



Människor säger att man ska älska sig själv för den man är, 
men att älska sig själv är inte alltid så lätt. 
Att leva är lätt, men också mycket tufft ibland. 
Man mötet hinder i båda delarna, 
hinder man inte alltid kan stoppa
som tankar, känslor eller 
samhällets konstiga idealbilder.

Man kan inte leva upp till allas förväntningar,
men man kan alltid försöka leva upp till sina egna ideal. 

Om några veckor så är det ett nytt liv som väntar mig, 
en ny start och det gäller på många punkter. 
Snart gäller det att bli stark för sin egen skull. 

Blandat

Kategori: Allmänt






Snart dags

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags igen. Även om jag precis gick på Sörängens Folkhögskola, författarlinjen så vet jag inte riktigt om jag ska räkna det som en utbildning(jag lärde mig massor, men ändå så kändes det inte som en skola, mer en utbildning) men nu är det skoldags igen. Sitta vid en skolbänk och ha prov, läxor och annan dylikt. 


Jag längtar som fan att få gå här, lära mig och få gå APU och kanske få chans till jobb och egna pengar. Måste bara komma ihåg att söka csn och packa inför första skoldagen om bara brevet kan komma snart med information (och förhoppningsvis boklista). 

Danmark

Kategori: Allmänt

Idag ska vi lämna Danmark och det känns lite tråkigt men däremot så ska vi tillbringa några nätter i Göteborg och gå på maritiman och Liseberg så det blir kul 😇 vi har bott på camping i lyxstuga, men den var inte alls lyxig! Inget varmvatten som räcker till att diska eller duscha och duschen var antingen kall eller glödhet. Men det var ändå ett tak över huvudet. 
Men vi var på Legoland och det var awsome 😀

Lite bilder:


































Hittade två tröjor 149kr/st som var Assköna så kunde inte låta bli dem 😇



Danmark

Kategori: Allmänt

Snart är det dags, exakt en vecka nu faktiskt, tills vi åker till Göteborg för att sedan åka vidare till Danmark med båt. Det ska bli jättekul, även om jag redan har varit där, MEN jag räknar inte den gången för jag såg inte ett skit och tittade endast på läraren för att hinna ikapp så jag inte kom vilse. I en grupp som följer lärare så vill alla hänga på och struntar oftast i den längst bak(som brukar vara jag eftersom alla går så fort och inte jag o har ont i mina fötter). 
Men det ska bli kul att åter få gå och åka Danmarks gator och åka roliga karuseller på Legoland och sen stanna i Göteborg efteråt och kanske kanske åka till Liseberg(hoppas!). 



Cykelsemester 2015

Kategori: Allmänt

Var nu ett tag sedan jag skrev något men det är för att jag har varit på semester med bästa vännen. Det har varit jättekul och mysigt, och vi har fått uppleva både regn och solsken. 
Här är några bilder: 

Torpön







Norra Vi

Inte min bild, min kompis

Sen så var jag hos henne i några nätter och dagar och passade på att gossa med kissar :) 




Inte min bild, men det är jag