Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Blandat

Kategori: Allmänt

För att börja med så är jag genomsjuk, förkyld men kanske har någon bakterie får se hur denna sjuka urartar sig ... Men men livet är inte slut och jag har varit i skolan(utom i onsdags) och ska börja med skoltidningen snart så möte på måndag om det, och så har vi haft en massa uppgifter och fått ganska bra respons så glad för det. 

Igår bakade jag med finaste och det blev underbart goda cupcakes 😇❤️




Imorgon kommer far min o ska hälsa på i mitt nersmittade rum så ska vi väl äta nåt o visa runt o handla lite kanske. Ser dock inte fram så mycket till det för kag ör typ död. Men men. 

#1

Kategori: Allmänt

Jag står här, precis framför dig. Men du ser mig inte. 
Jag har ingen osynlighetsmantel i min ägo, jag behöver ingen ändå. 
Alla går ändå bara förbi. Ser mig inte för den jag är. 
Lämnar mig åt mitt öde. Min framtid. Mitt liv. 
Men var fan finns det? 



Tisdag samt dagen innan

Kategori: Allmänt

Idag/igår började skolan på riktigt. Vi fick en uppgift att skriva en monolog. Jag har aldrig i hela mitt liv skrivit en monolog, jag bara "wtf är det" liksom. Men ändå så har jag lyckats åstakomma ett mästervärk enligt mig själv, även om jag är nervös för vad alla ska tycka, vad läraren'författaren' ska tycka. 

Idag har jag också handlat en möbel, ger ut bild på den imorgon, o köpte mat o tofflor. Missade middagen i skolan så fick göra mat själv. Så då blev det tandorikyckling med osttäcke och pasta 😇 blev riktigt gott. 


Har också idag skrivit på min bok och snart uppe i andra sidan på redigeringen, känner mig duktig då jag har satt upp en "tid" så att arbetet blir gjort och skickas in. Jag vill så gärna utvecklas och få något publicerar 😄



Fyfan vad härlig kväll!

Kategori: Allmänt

Ikväll har det ju bara varit totalt underbart, så underbart så man nästan spricker. Jag har hittat nya vänner och jag hoppas verkligen att det kommer förbli så. Jag har så lätt att förlora vänner men vill inte förlora någon. Sådant är så hemskt. 
Det har varit mycket skratt och mys och prat hela tiden. Både mindre personligt och mer personligt. Det har varit skönt. 

Vi började kvällen med tacos 😄 var underbart gott och roligt att inte behöva äta själv eller att se någon annan göra det. Det kommer verkligen att hända igen kan jag säga!😄
Sen så fortsatte kvällen med harry potter frågespel och snack om både det ena och det andra. 
Utökat mina kontakter. Sköna typer. Jag är så glad att jag har en så pass likasinnad klass ❤️ 





Jag fortsatte kvällen med att dricka en liten skvätt likör och spela lite sims o varva ner. 





Vi hade även första "lektionen" idag. På måndag börjar allvaret. Skönt!

Men för att samanfatta veckan så hade jag redovisning igår(torsdag) och det gick väl bra, och har även tränat och promenixat och ätit god skolmat. Det är typ det xD Även fått csn äntligen så ska pussla ihop allting ekonomiskt o sr vad som behövs läggas undan, vad som kan ocj vad som går åt i mat och vad som behövs införskaffas. 

Men nu ska jag sova. Imorgon kommer mor och styvfar hit o då får jag en skrivare(från pappa) och så ska vi käka pizza och köra till centrum lite. Godnatt ❤️

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit jättekul i skolan. Vi har haft upprop och kört lekar och god mat. Träffat en massa människor och fått lite smått reda på preliminärt schema. Skönt. Men denna vecka är rätt chill och man hinner ta in allt. 


Jag o finaste har varit lite tjejiga o sminkade varandra imorse efter träning vid 06:00 och sedan frulle. Det är skönt och kul. Nu har jag en jävlig teäningsvärk men älskar det så göttar mig bara efter framsteg. Imorgon är det jogging intervall. Men blir inomhus då det öser ner regn här bara. Blä för vädret. 

Men imorgon så är det tightare schema och man ska börja med ett tävlingsprojekt i grupper som ska redovisas o belönas på torsdag tror jag så blir spännande :) 

Sörängen

Kategori: Allmänt

Idag(igår) har det varit en fullspäckad och mysig dag! Upp tidigt i ottan och fixa iordning frukost o duscha o se till att allt är med till skolan. Vi kom fram till Sörängen vid tolv tiden och är så jäkla glad och lättad att äntligen få vara här. 
Jag har handlat mat, jag o finaste har fixat iordning våra rum tillsammans och lagat paj och haft det mysigt. Imorgon är en mysdag till och sen är det allvar. 





Körde efterlängtad massage i finastes rum ❤️ Mysigt som bara den och spelade lite spel i följd av promenad och myskväll/natt med vin och biljard 😇❤️







Blandat

Kategori: Allmänt

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Det har varit så mycket runtomkring mig. Dels har jag haft mycket med packning och känslomässiga besvär. 
Jag har förlorat en släkting som jag sörjer och hoppas den personen har det bättre nu i himlen ❤️

Dels så är det bara två dagar kvar tills jag ska till Sörängen, som jag längtar massor till!! Men börjar dock bli lite smånervös fast ändå inte.. Vill bara packa upp mina grejer o börja träna igen med ett nytt schema som jag o bästisen har gjort och så vill jag laga mat och fixa och dona på mitt sätt och bara komma dit och mysa med finaste ❤️


Har även lekt lite tidigare i helgen med spritförådet. 


Första gången jag lyckades med två lager. 

R.I.P

Kategori: Allmänt

Vila i frid ❤️

Tattoon

Kategori: Allmänt






Fyllde på lite på sista vinkeln. 



En vecka

Kategori: Allmänt

Jag kan inte fatta att det bara är 7 dagar kvar räknat med idag, egentligen 6 dagar kvar 😯 det känns som att dagarna bara flyger förbi och att man inte riktigt hinnet med allt man vill. 

Men samtidigt så kommer det att bli så fruktansvärt kul och hoppas att det man förväntar sig där kommet bli sant. 


Var på biblioteket nyss med mor och styvfar i väntan på att få tatuera mig. Ska göra det på Studio S i hopp om att det ska bli bättre och så ska de fylla i lite. Även om jag är nöjd med hur den är så tyckte jag inte han jag var hos lyckades med mitt önskemål. Även om jag inte är rik så betydet det här någonting för mig så måste göra det för att jag vill och känner mig fin med det. Det är en del av mig. 

Bild kommer senare. 

Men såg en tiggare prata i en dyr telefon...




💤

Kategori: Allmänt

So fucking tierd 😭

Jag har fått inspiration!

Kategori: Allmänt








Kvällen

Kategori: Allmänt

Har badat lite pol idag, fikat, ätit middag och målat frukt. Det här är mitt päron:



Otroligt

Kategori: Allmänt



Jag kan inte fatta att det bara är 13 dagar kvar, 1v6d kvar. 
Allt nästan packat, allt nästan inhandlat. 
Nervös men inte egentligen. Mer förväntansfull och glad. 

Shopping

Kategori: Allmänt

Har handlat lit idag med pappas pengar med honom. Blev dock ett fel på handdukarna så får använde den ordentligt. 
Hittat billiga och nödvändiga saker men försöka komma ihåg att INTE använda dem innan hihi xD


Överkast och burkar 6st. 


Handdukar/badlakan. 


Kökshanddukar/bakdukar 3st. 


Gymnastikskor 200kr rea. 


Trosor och strumpor. 


Schampoo, balsam och duschtvål. 


Munskölj, kontakten, plåster och huvudvärkstabletter. 


Rosmarin, oregano, brödkryddor, mexican spice mix, vitpeppar. 


Ja, pennor. 


Två mjukisar från Cubus. 


Morgonrock 99kr Cubus. 

Inköp

Kategori: Allmänt

Idag har jag införskaffat lite från min inköpslista till sörängen. Sköna plagg :)










Men hittade med rakhyvel, tefilter och en hårborste :)

Bakar bloggen!

Kategori: Allmänt

Hej!
För er som inte visste så driver jag en bak och mat blogg för er som är intresserade! Där kommer det upp härliga recept som antingen jag gjort själv eller har hittat på någon spännande plats och testat! 

Här är mitt senaste: 

http://mat-och-bak.blogspot.com/2014/08/lavendelkakor.html