Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Gospel

Kategori: Allmänt

Ikväll(snart) blir det träning igen med kören ☺️ Längtar och börjar bli nervös inför uppvisningen 😯 bara en träningsvecka kvar och sen så smäller det 😯 



Varmt

Kategori: Allmänt

Fy vad varmt och skönt det är idag 😃😍






11:34

Kategori: Allmänt

Sometimes I just hate myself. Hate myself for being caring or tries to be there when in need for someone to talk to. I hate myself for being honest and true. Loyal. 
Sometimes I hate myself for being different. Having my side of view. Having my life filled with roads that'll lead to some kind of future. 
Sometimes I hate myself not being like everyone else. That i can't go behind peoples backs and lie or just not being someone else than me. 

Why am I me?
Why do I live?
Why can't I have that kind of trust i give to people? 
Why do everything have to be like this for? Is it some game God oh the mighty plays cousr he thinks its fun? 
Life sucks. 

Where Is

Kategori: Allmänt

The trust?
The things that once was cared of?
The happines in life?
The sight that sees throught you in to your heart?

Sent

Kategori: Allmänt

Värken börjar gno igen så som tur att jag ska till akuten 10:30 imorgon. Får se hur det går... Hoppas såklart på det bästa men hoppas också på hjälp och bryr mig inte om vad som händer bara de säger vad fan det är för fel på mig. 
Men dock nervös och håller tummarna för mig själv. 


Where are you my baby cat when I need you. 
I need uou to keep me whole and strong. 
Keep my tears away and cuddle with me all nights long. 
Someday i will see you again, but its to long. 
You have not done anything wrong. 
You could've still been with me today. 
I will always hate him for what he did to you. 
I want u to know i love you so much and that i need you in my life. 
All that I have is memories, lots of good ones and some bad, but we both do. 
I wish you were here. 
Take my sadness away. 
My fear. 
My doubts. 
My pain. 
My nervousity. 
And to love me just the way you could. 
❤️
🐾
❤️

02:39

Kategori: Allmänt

Känner mig underskattad... Känns som om jag gjort nåt fel fastän jag inte har gjort något. 

Thoughts

Kategori: Allmänt

Blir att känna mig så nere när de i min närhet är det... Jag är nere ändå. Jag är rädd och nervös och mår inte bra. Blir ledsen när andra är det. 
Jag är svindålig på att visa känslor men de finns där och gnager konstant i mig. 

De i min närhet är splittrade och jag blir orolig för dem även om det ibland känns som att jag kan vara en orsak till det. Jag vill att de ska må bra och vara glada. Vill inte att någon ska vara ledsen. 

Jag blir orolig över mig själv om hur lite jag tänker på mig själv. Över hur lite jag faktiskt bryr mig om mina egna behov och min psykiska hälsa och hur jag mår. Jag går inte runt och säger jag har ont där eller där, jag säger inte till om jag är nere. Det är knappt jag visar att jag är glad ibland. Är jag det? Är jag glad? Ja, ibland, men det har även varit så mycket på sista tiden från så många olika håll och kantet så jag har inte orkat att vara glad för alla. Jag är rädd för att akuten imorgon ska vara något allvarligt så jag blir kvar. Visst jag har inget över att hamna på observation, men fan inte kul heller att åka in till akuten då jag skulle ha varit på AF samma tid... 

Min familjesituation är bra, men alla är så...nere på nåt sätt i något problem även om ingen försöker visa det. Jag vill att det ska bli bättre. 


Men jag är en bägare fylld med känslor. Inuti känner jag att jag bara skulle kunna sätta mig ner och tjuta, men min viljestyrka säger åt mig att behålla mina tårar för mig själv. Behålla mina tankar för mig själv. Men samtidigt så orkar jag inte med mig själv. Hur ska jag vara en bra kompis... Hur ska jag vara en bra dotter... Jag vill inte vara i den depression jag en gång varit i under gymnasiet. Jag vill hålla humöret uppe och vara glad. Men allting runtomkring mig påverkar även mitt mående. 

Varför kan inte alla bara vara glada och se vad de har istället för att trampa ner sig i tankar om hur det skulle kunna vara eller bara se det negativa. Jag kan inte agera bollplank för alla även om jag vill, men jag mår inte bra av det i den långa sikten har jag märkt. Jag släpper aldrig mina tankar, men jag behöver learn to let go... 


Jag försöker se det positiva i min familj, mina vänner, mina minnen. Omgivningen omkring mig. Se vad jag har, inte det jag inte har. Jag kämpar för mina mål och försöker leva upp till någon slags standard. Varje dag är en fight för att inte ta ett för stort snedsteg. 

För en dag, då orkar man inte mer. För en dag när man inte orkar mer går man det sista steget. När den dagen väl kommer går det inte att rädda sig själv längre. För den stora bittra sanningen är den att man kan bara själv egentligen göra så att man mår bra. 

Min packning.  

Dagen lite kort

Kategori: Allmänt

Är på väg att handla lite, men annara så har vi äntligen fått ett nytt badkar som är snyggare. 
Längtar tillbaka till havet och min bästis som åkt idag. Men kanske också behöver se över min egen situation med känner jag. Att jag inte mår bra och att jag har känslan av att någonting är fel. Jag har fått en akuttid imorgon så får se vart det leder, men alltid lika bra att oacka en liten väska ifall att man hamnar undet observation eller att tiden drar ut. Så är både rädd och orolig över hur det ska gå. 




Annars så invigde jag dagen med lite apelsinfika med min moder i dagens varma sol. 



På väg hem

Kategori: Allmänt

På väg hem nu ifrån stugan. Varm bil och solen gassar! Suttit och gassat i den stekheta solen med bästa vännen ☺️ Känner hur det bränner i ansiktet och hoppas på lite bränna i alla fall. 








För övrigt så hade vi ingen fiskelycka. Annars så har jag levt på panodil och alvedon för han ont på ett säreget ställe, så får se om det blir akuten på måndag om jag inte har fått något svar än på mina vårdkontakter. Lite orolig över det men får se vad som händer och vad som sker. 

På väg

Kategori: Allmänt

Nu bär det av till Oskarshamn 😃 med bästa vännen och familjen! Längtar. 😃 Det är hur varmt som helst ute och ni kan ju tänka er hur det är i bilen då...
Ska bara med lillebror till en doktor först och sen taggar man två-tre(cirka) körväg till stugan. Bilder kommer senare ☺️



Idag

Kategori: Allmänt

Känner mig lite trött idag, har lite ont och är lite seg 😖 men bara att hänga i och le. 
Har ändå varit duktig och varit vaken sen tolv typ och duschat, ätit frulle och målat naglarna ute i solen och läst lite i en bok jag lånar av min bästis ^^ 


Har även tagit kontakt med VT och ska få fylla i min tatuering så nu väntar jag bara att få svar om han ska ta nåt för det så jag vet när jag kan komma isf! Vill att den ska bli bra och hel så känner mig lite itu när fåglarna är trasiga. Vill titta på dem och känna mig fri och se mig själv flyga på deras vingar. 

Annars så kommer min bästa vän snart och imorgon bär det av till stugan 😃❤️
Love u forever 😘


The Hobbit

Kategori: Allmänt

Sitter och avnjuter två nattmackor med brie 😇 otroligt gott!



Klart!😃

Kategori: Allmänt

Det känns så plötsligt tomt men ändå är jag glad och hoppfull. Vad ska jag nu kämpa med och stressa med när jag skickat in min ansökan till Sörängen 😃 nervös om jag ska komma in eller inte 😯 hoppas att både jag och bästisen gör det för skulle vara så bra för oss båda. 
Längtar tills svaren kommer från universitetet och folkhögskolan med spänning. Längtar tills imorgon då bästisen kommer och oå fredag bär det av till stugan i Oskarshamn ☺️


Har för övrigt blivit lite solbränd av gårdagens varma sol ☺️



Nästan 26C ute 😯

Kategori: Allmänt



Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Har legat i solen och skrivit idag! Hur varmt och underbart som helst! Kan knappt fatta 😯 snart sommar och snart utbildning på sommarjobbet(hoppad lite mer på ett annat men men) fått lite färg av solen även om det inte syns på foton än så kommer det upp en bild på det när det syns 😉 
Om några timmar är det gospel som jag längtar som fasen till för idag ska vi träna i kyrkan 😃 och bara för att klargöra en sak: jag är inte det minsta kyrklig bara för att jag går i en kyrkokör 😉 

Nu ska det skrivas här ☺️ till lite välbehövd country!



Vacker dag i sturefors

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en underbar varm och skön dag. Imorgon funderar jag nästan på att gå upp skapligt bara för att sitta ute i solen och skriva. 
Idag har jag ävrn träffat killkompisen och haft en underbar dag 😇 gått runt o gått och snackat massa. Även blivit bjuden på middag där.  





(Här ska jag bada någon gång)

Det blev goda&fina muffinsar

Kategori: Allmänt





Sommarväder!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit så varmt och så skönt så man kan knappt fatta det! Tog första promenaden idag utan jacka o det var så skönt med solen stekandes mot huden 😇 






Har även bakat lite tigermuffins som jag döpte dem till ^^ se om de blev goda ikväll 😯


Sol

Kategori: Allmänt

Sitter ute i det fina vädret och har precis ätit mellanmål :) 
Fåglarna kvittrar och det känns så underbart! Ska gå en sväng och se om man kanske kan få lite solbränna ^^


Påskafton

Kategori: Allmänt

Åå hittade mitt påskägg till sist under akvariet...😇



Promenix

Kategori: Allmänt

Har varit ute och gått ☺️ solen skiner och det är jätte varmt och skönt!
Även pratat i telefon och tagit lite foton. 

Annars så har jag målat lite äggisar idag tills imorgon- kolla gärna in dem mer på min mat blogg Cecilia Mat och Bak









Nere

Kategori: Allmänt

Känner mig nere idag...ensam och värdelös 😔 jag vet inte varför jag känner så men det bara är. 
Någonting som tynger ner mitt huvud och mina axlar. Vill ha en kram. 
Känns så ensamt och tomt, lite småledsen utan anledning. Vill ut pch träffa mina vänner samtidigt som jag vill sitta hemma och skriva. Gömma mig från omvärlden. Gå ut och ta en öl, men är fattiglapp. 
Känner mig ofokuserad och tömd på energi. Men jag måste vara fokuserad och målinriktad nu för akrivandets skull. 

Snälla gr mig kraft och ork för denna dag. 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och ska sova. Har varit duktig och skrivit några rader på prosan och myst med tända ljus. Men sen så är man ju som man är så har lekt lite med kameran med 😇 




Hahaha och dog lite lagom åt bilden jag och bästisen gjorde på skämt för att vi alltid garvar åt en låt xD "keep your heart above your head and your eyes wide opend..." XD


Godnatt 😘

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har blivit tvungen till att gå upp skapligt idag då min styvfar ska operera sig och jag ska passa lillen. Vi ska gå på Rio 2 och det ska väl vli spännande. Får se om den är bra. 

Måste också arbeta på den sista delen av min ansökan idag till sörängen med och arbeta med min bok. 



Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag åkte min finaste bästis hem och det blev genast tomt här hemma. Saknar henne redan. Men det lär inte dröja alltför länge tills nästa gånf hoppas jag ☺️ 

Vi var produktiva på våran bok och det kändes asbra att komma igång igen och vill arbeta vidare med den men vet med att jag måste skriva klart några mer sidor på min prosa till sörängen. Det är min produltivitet idag! Skriver och fyller faktiskt i allt som ska fyllas i till ansökan så att det bara är att skicka iväg den sen 😃 

Idag är det även kör och längtar massvis! Vi börjar bli så duktiga nu och den 11/5 så ska vi ha debuten den här terminen och sen så får vi hoppas att det kommer upp nåt mer innan september! 



 

☀️fin dag ☀️

Kategori: Allmänt



Varit ute och gått en promenad och hittat en massa fina vårtecken 😃 dels någonting som man sällan hittar på låg mark. 


Och såklart så har jag hittat fina blommor 😉





Det känns så skönt att våren är kommen och att sommaren är på väg! Snart är det maj och trots att man har mycket som måste göras innan det så känns det som att det inte är någon brådska när man får uppleva dessa vackra ting, bara man lägger märke till dem och tar åt sig det vackra vi har blivit givna. 

Produktiva

Kategori: Allmänt

Idag har jag och bästa vännen målat lite och försöker komma vidare med boken ☺️❤️ Var ett tag sedan man skrev men känns bra att försöka komma in i det igen. Känns bra ändå att vi snart är klar med fen delen så att man kan fokusera på redigering och utgivning!



Intervju

Kategori: Allmänt

Har varit på intervju idag ☺️ det gick bra och de ska höra av sig nästa vecka. Hoppas dock på några andra som jag har sökt som är mer fasta jobb men ett jobb är ett jobb, lite dålig lön men blir ju mycket pengar om man får jobba mycket. Men en vecka på mig att få annat med. 


Fredagskväll

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag myst med smörgåstårta som jag kommer lägga upp recept på i min matblogg! Underbar bit! 

Jag har även passat på att lira lite harry potter o den vise sten pc idag o nu inatt sett ett avsnitt av X-files. 
Godnatt. 


Fredag

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft ett pass på ledsagningen och hade världens mysigaste gubbe. Engelsktalande och förvånades över hur lätt det flöt på och så insisterade han på att ge mig 40kr 😯 det var snällt av honom. 
Men snart kanske jag ska till systemet och handla sprit ikväll för päronen(och mig) och så ska jag hjälpa till med att göra smårgåstårta senare. 


HAPPY

Kategori: Allmänt


Jag är så fucking happy!!! På söndag ska jag på intervju för ett glasscafé som sommarpersonal 😃 har sökt andra fasta och mer spännande tjänster med men jag tackar inte nej för en intervju ☺️ 

❤️

Kategori: Allmänt



Du fattar inte hur mycket jag saknar dig
Min kisse. 
Jag behöver dig i mitt liv
Men du har flyttat till himlen. 
Ingen katt eller människa kommer kunna ersätta dig. 
Glöm aldrig bort att jag älskar dig 
Gosan. 
Vi ses snart igen. 
Då kan vi ta ifatt den tid vi har förlorat ❤️

Duktig

Kategori: Allmänt

Jag känner mig duktig idag ^^ har skickat in min andra aktivititetsrapport och sökt jobb bland annat på Gotland med ☺️ Nu arbetar jag med boken och hoppas få någon ordning på detta snart. Idag känner jag mig lite som nu jävlar liksom. Nu ska jag få saker och ting gjorda!


Denna dag hittils

Kategori: Allmänt

Sitter nu och äter frulle med macka, te och mangonektar. Blev så glad igår när mina päron kom hem med Chai te 😃

Sen så fick jag en lverraskining idag som var mycket uppskattad 😃 jag fick ett par ursnygga skor! Älskar skorna o nu är det bara att gå in dem så att tyget mjuknar upp sig lite för är ganska hårda. Men perfekt storlek och allt!


Fika medan man väntar

Kategori: Allmänt



Cloettabutiken ljungsbro

Kategori: Allmänt





Frulle

Kategori: Allmänt

Har blivit "upptvingad" ur sängen som var såå varm och mysig. Jag är trött som jag vet inte vad och vill bara sova. Helt slut fast jag inte har gjort någonting. 
Men vi ska åka till cloetta center, första gången jag kommer dit för övrigt och alltid undrat vad som är så speciellt med stället. Men vi ska också handla mat och jag ska arbeta med boken idag. Jag måste börja fila på en aktivitetsrapport med...usch.
Min frulle. 

Känner mig asduktig och beslutsam

Kategori: Allmänt

Ikväll sökte jag till Linköpings Universitet. Jag sökte till tre kurser och känner mig stolt över mig själv som faktiskt har sökt. Känner att jag har så lite att göra. Så mycket fritid och jag saknar att plugga. Jag ska även söka till Sörängen ä, men det är en månad kvar ungefär så tills dess hinner jag få några papper av prosan klar. 



Taggad

Kategori: Allmänt

Håller på att skriver på min bok och skriver in på datorn. Nu jäklar ska här skrivas och kämpa för att bli en författare!





🌛

Kategori: Allmänt



Tänkte försöka skriva några meningar till i hopp om att kunna rätta denna text. 

Min lilla rädsla

Kategori: Allmänt

Det gör inlägget kanske inte blir så som man vill läsa det, men känner att jag vill dela med mig om det. 
Jag har haft problem med min blödning(girls will understand) i över ett halvår. Men nu eftet jag har satt in en hormonstav på recept från gyn så känns det mer som en vanlig menatration just nu. Har både menavärk o..ja... Men jag hoppas det aka sluta snart i alla fall på riktigt öven om det har blivit mindre. Särskilt på natten. 
Då var detta äckliga inlägg klart 😉

Dagen

Kategori: Allmänt

Dagens inköp:
Post-it lappar 
Skrubbvantar(ska inviga dem imorgon ☺️
Annars har det varit god mat och nu ser jag en Harry Potter film. 


Vår

Kategori: Allmänt

Blev så glad idag när jag såg hur de gula blommorna börjar slå ut på grannens buske, hur starkt solen skiner och hur fina påskliljorna är. Snart är det sommar ^^





Natt/Fredag

Kategori: Allmänt



Nu är det teknist sätt fredag. Jag ska unna mig en liten BajaPäron efter att ha arbetat duktigt med min bok ^^ Känner mig duktig. Det känns bra och lät ganska bra när man läste det högt. 

Skönt ute

Kategori: Allmänt

Har spelat sims idag och varit på en promenad ☺️ Nu ska jag försöka skriva lite och hoppas på att det blir bra. 

Gravid sim med katt




Lite om dagen

Kategori: Allmänt

Det är fint väder och jag ska bara få igång sims ordentligt, sen ska jag ta en promenad i detta fina väder. Frukost blir det ingen för det blir potatisbullar med bacon om några timmar ☺️

Lite handarbete såhär till the Hobbit

Kategori: Allmänt



To My Friends❤️

Kategori: Allmänt


You, yeah just you!
Don't give up
Everything you do counts,
Even if you feels like it doesn't. 
Don't think 
That you're worth nothing,
Couse you are. 
You live here for a reason. 
A reason to make a difference to this
World. 
To make a change for the ones you 
Care of. 
Do not go walking around thinking
That you are worthles, unuseful or unloved. 
There is people loving you, I love you and your family does, your friends. 
The Angels sent you here for a reason,
To excist. 
The angels made a perfect choice
Bringing you here. Don't waist it. 
Do something for yourself. 
Love yourself. 
Belive in yourself like I belive in you. 
Like the Angels belive in you. 
Words are spoken. 
Love
Belive
Hope
Do not give up, even if it feels like hell is bringing you down. 
Stay for just a while. Look around. What do you see? 
War?
Hate?
A crowd of people screaming you suck at baseball?
 No, theres a hole world of adventures waiting to be explored. 
Theres a nature around you
Full of life, love and peace. 
Go for a walk. 
Sit on a rock for a while. 
Do not think. 
Breathe. 
Ask the Angels to guide you,
I'll promises they will answer. 
Then with new strenght 
You can move on to the next step.