Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

💔

Kategori: Allmänt

Misses someone that holds me tight days and nights. 
Misses someone that kisses me godnight.
Misses the romantic morning texts that makes me smile. 

👎🏽

Kategori: Allmänt

Alltså denna trötthet o yrsel, huvudvärk o illamående. Please stop. 

Just wants to go home...

Kategori: Allmänt



Fuck the day

Kategori: Allmänt

Fucking huvudvärk 😭 vill fly o gömma mig för världen 😅 och illamåendet och yrseln är förjävlig 😖 när kan jag få må Bra. 

🌑

Kategori: Allmänt

Osynlig för hela världen. 

Livet
vilket påhitt. 


Survival bracelet

Kategori: Allmänt

I made this 😇



Drömfångare

Kategori: Allmänt

Har gjort min alldeles egen drömfångare idag ^^ känner mig duktig! Den blev väldigt bra för att vara första gången :) 
Sen om det är en dålig bild är en annan sak xD 





Ups

Kategori: Allmänt

Ja, då ligger min gamla dator och docka ute för försäljning xD 

Ensam

Kategori: Allmänt

Ensam är vad jag borde vara så jag inte förstör andras liv. Bo själv ute i skogen utan någon slags elektronik eller möjlighet att ta sig dit eller därifrån. Där kan jag ruttna. 
Då behöver jag inte oroa mig för att såra dem runtomkring mig eller vara ivägen, eller att andra ska missförstå eller bli äcklade av min närhet. Då behöver de inte känna sig obekväma min närhet eller känna att det är jag som håller dem tillbaka med saker och ting eller känslor vad vet jag. 
Jag skulle inte heller bli hackad på eller puffad omkring med. Jag skulle inte behövda stå ut med att känna att jag behöver förklara allt och ingenting. 
Jag skulle få leva mitt liv utan oro, utan vilsenhet eller sorg. Jag skulle få vara mig själv. Jag skulle få vara fri. Men fri kan jag bara vara ensam



Tomt

Kategori: Allmänt



Det känns som att det inte är något som stämmer i denna laddade luft. Känns som att det är något som inte avslöjas, blomstrar ut så bladen kan falla till marken. Men jag har ingen aning om vad. 
Det enda jag vet är att jag ligger sömnlös och mår skit just nu. Skulle behöva någon som höll om mig nu, viskade att allting kommer bli bra, att jag ska hålla modet uppe. Vart finns denna person i världen? 
Värmen av en annan människa som älskar en, som ligger bredvid med armen om sig är det bästa sömnmedlet. Men jag förstår inte varför människor bara flyr från mig som om jag vore en sjukdom. 

Jag behöver kärlek



🚪

Kategori: Allmänt



Jag som hade hoppet uppe...

Varför idag?

Kategori: Allmänt

Ännu en sömnlös natt, men jag fick lite vila på förmiddagen i alla fall pga migrän. Men nu så mår jag skit verkligen 😖 jag har jätteont på sidan av magen men upp mot under revbenen liksom o strålar ut runtomkring o yr, illamående o huvudvärk 😖 det är verkligen inte min dag! Jag ville gå ner till stan o handla hem saker o ting jag behöver men får göra det en annan dag helt enkelt. Jag känner att jag måste ligga ner ett tag för att se om allting går över, kanske vila en timme 😯 men det känns verkligen som om allt ville komma på en och samma gång + värk i ena fotleden. Suck. 


Var ute på en liten promenad imorse och stickade även klart ett par söta babyvantar utan tummar  😇


Ska bli bäst på mönstret så jag kan göra lite fritt xD 

Alltsåååå 😩

Kategori: Allmänt



Ännu en natt...

Kategori: Allmänt

Till att börja med har jag haft en underbar kväll med en fin tjej i skolan 😇 film- och snackmys! 
Sen så lagade jag till nåt snabbt att äta även om det va sent, förstört mina mat o sovvanor nu i alla fall den senaste veckan på grund av sömntabletter som inte funkar överhuvudtaget. Suck säger jag bara. Hoppas min utredning blir klar denna vecka som kommer så det blir någon ordning på allting och att jag får min remiss till neurolog snart/ remiss till Norrköping sjukhus av olika anledningar jag vill hålla för mig själv. 


Duschat nu i alla fall och hoppad jag kan slappna av så det blir några timmars sömn innan skolan börjar. Längtar hem och vill bara gå vidare i mitt liv just nu. Det är för mycket runtomkring mig för att jag ska kunna slappna av, både fysiska såsom psykiska saker och ting.