Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Gotland 2

Kategori: Allmänt

Idag har vi på Gotland haft det mysigt och gått runt i Visby och varit i hamnen och på stan i lite butiker och tagit med lite eget fika. 








Det är ju massa politiker här i veckan så det var mycket folk så mycket trängsel. Men kul ändå. 

Sen drog vi oss iväg och handlade mjölk och sen gick sedan vid kusten och filade igen och tittade på stenar. 










Sen när vi kom hem så lagade vi en lätt måltid och åt lite jordgubbar i muggar. Så nu kanske vi ska orka spela lite cluedo. 



Mina skatter idag

Gotland

Kategori: Allmänt

Idag har vi kommit till stugan. Var svinkallt när vi fick komma in efter några besvärliga timmars sovande i bilen och kramp i knäna. Efter dusch och frulle så åkte vi till Lummelunda grottan. Vi kikade in i shopen och den guidade turen ett par hundra meter in i grottan och det var fantastiskt. Skulle vilja ta den långa turen någon gång. 

Hittade fina smycken och en fin tavla i de olika shoperna. Sen började det ösregna. Verkligen vräka ner och man blev dyngsur, plus att vi skulle stanna och köpa mjölk och vatten med. 

Nu är jag hemkommen med mor min efter en liten promenix med fina bilder på hedersplatsen. 





Saknar även min finaste som passar lägenheten och inte är helt kry ❤️ Håller tummarna för att hon ska bli att må bättre och att allting ska gå bra där hemma. Saknar henne massa masspr ❤️❤️ Krya gumman❤️

Muren i Gotland
Stor snigel

Stugan


Lummelunda grottan-ingången som de första hittade
Vikingasmycken

Mina skatter ^^

Vid båten

Kategori: Allmänt

Framme i hamn nu! Snart påstigning men kanske en kvart kvar pch försöker fördriva tiden lite. 

Har sovit nästan hela vägen upp och det har varit skönt med tanke på att jag blir så lätt åksjuk. 




Nu bär det av!

Kategori: Allmänt

Sista koppen te innan man åker, som nu åker vi äntligen! Goodbye world!




Gotland

Kategori: Allmänt

Idag ska vi åka till gotland om bara två timmar ska vi börja köra bilen. Jag är så nervös fast ändå inte, utan sådär pirrig och exhalterad. Jag är så nyfiken och har drömt om att åka dit så länge nu. Även om jag lärt mig att Gotland är en del av Sverige så lär det vara som att åka utomlands i alla fall tycker jag ☺️😋

Bak

Kategori: Allmänt

Då har jag stått och bakat två satser pitabröd nu 😇 de smakar bra så det är ju alltid det viktigaste. 




The Body Shop

Kategori: Allmänt

Har fyndat på body shop idag ^^ tre krämer 200ml. Papaya, passion och mandel ☺️ Fick också ett underbart perfymprov på water lotus, ååh så underbar den var så vet precis vad jag ska skaffa för perfym sen. 



Lycka!

Kategori: Allmänt

JAG KOM IN PÅ LUNNEVADS FOLKHÖGSKOLA 😄😄😄 grattis till mig 😄

😎

Kategori: Allmänt

Var ett tag sedan man använde brillorna, även om jag behöver dem hela tiden. 




Hade även en stund med lillebror igår och då passade vi på att måla lite. 




Spänning

Kategori: Allmänt

Gud vad jag hatar att vänta på någonting. Känslan av att vara nervös och förväntansfull. Känslan av att inte veta hur det kommer bli, vilka beslut som skas ta. 

Ikväll ska min mobil ringa. Jag är så nervös för vad de kommer fråga, säga eller komma fram till. Jag har ingen blekaste om vad jag kommer säga. Jag har liksom en bra känsla om allt men ändå denna jäkla nervositit. 

😃

Kategori: Allmänt

Min nya bebis kom idag 😃 men mitt simkort va lite stort 😭 hoppas det går att dela den en gång till så att jag kan använda min nya telefon och aktivera den och allt. 




Finaste❤️

Kategori: Allmänt

Idag kommer finaste❤️ska bli kul att få träffa henne innan vi ska åka på semester. Även om det inte blir så länge eller mycket så lär det ändå bli mysigt och längtat efter det massor. 



Something to think of

Kategori: Allmänt



Special? No.

Kategori: Allmänt

Iam no one special people think about. Im that person that will never get the starlight on my face. No one ever notices me. Never will. I will be a looner in my whole life... 
I am mot that person people think about. 
I am not beautiful or good looking. 
My thoughts and feelings sure has no meaning...no point...never will br answered... 
Why would it be. Im just no one. Just shit under gods feets. That person he forgot to see, listen and care of. 



Iphone 5s 32GB Gold

Kategori: Allmänt

I veckan kommer min efterlängtade nya mobil som jag faktiskt har/kommer etala helt själv i två fakturor ^^ känns hur gött som helst för behöver verkligen en ny få jag inte känner att min är så mycket att gradera upp eller satsa på mer som att bara ha några färre appar på. 



Saknar

Kategori: Allmänt

Idag är det är det två år sedan du lämnade mig ensam kvar här. 
Två år sedan du flaxade till i dina vingar tillsammans med din mor upp till himlen. 
Jag önskar att det fanns något jag hafe kunnat göra, kunnat säga mer än att jag älskar dig/er. 
Jag saknar dina mjau till välkomnande när jag kommer hem, allt ditt gos och dina hyss. Din varma päls som tröstade mig i hemska situationer. 

~saknar dig min bebis~
❤️



Wow

Kategori: Allmänt

Igår hade jag 41 besökare 😯 blir så nyfiken på vilka som kommer in och kikar ^^ 

Desire

Kategori: Allmänt

I have a secret no one knows. A burning desire inside of me that i can't tell anyone. All just because I don't want to ruin anything. 
So many thoughts and desires to just Do-but I don't know how to express myself. What to say, what to do...

~

All feelings flowing in my heart and soul, I want to share them, but again-I don't know how to express them. The longing drives me crazy, and the feeling of not knowing if it would be good or wrong. The not knowing what reaponse i would get back...positive? negative?

Everything would be so easy to just get a yes or an no... But these years feeling like this also has gave me something to fight for, belive in and love. 
Yes, that I feel is love...but it is answered... I don't know. I would want to know. But also I can wait it out. 

My heart will always just belong to that special someone, even if I done misstakes. Done things whothout thinking, said stupid things and maybe even been blind(that I dont know) but I hope so. 

~

This may sound for some wierd or stupid, but I am actually sure I can't live without that person in my life someone. My thoughts and feelings of this has kept me standing and breathing for so many years. Kept me alive and smiling. Kept me happy and human. 

I will fight for this, even if the chances may be small, but to try maybe isn't that wrong I hope. 




Midsommar

Kategori: Allmänt

Har idag spelat lite sims och vanliga spel med familjen. Ätit god tårta med. 





Bästa ❤️

Kategori: Allmänt

Har kommit hem idag från finaste❤️ Som jag har varit hos i några dagar nu. Det är så sorgligt att åka ifrån, vill va där hel tiden, med henne. 
Vi har haft det så mysigt med filmmys, tältning, bad, massage, god mat och minisemester på det. ❤️ Saknar det redan. Saknar henne redan..❤️








Hittade även en massa söta kattungar och tjockisar och sötpluttar när jag var där 😇







Thihi snulade lite bilder 😇❤️

Till finaste ❤️

Kategori: Allmänt

Äntligen! Imorgon bär det av mot finaste 😃 har längtat efter det så länge, åka dit och hälsa på hennr och träffa hennes familj och alla djuren. Det känns som om det var evigheter sedan vi såg, även om det inte är det, men däremot är det evigheter sedan jag var där. 

Jag saknar nattpromenaderna, alla stundet man har roligt och gemenskapen. De här tre nätterna kommer bli så underbara! De är så efterlängtade! 

Tälta, laga mat på eld och i stormkök och sola och bada. Längtar som fasen! 

Fick denna söta bild skickad till mig för ett par dagar sen 😇 så jäkla gosig kisse asså xD



Jobb

Kategori: Allmänt

Har idag jobbat på ett event några timmar mindre än betäknat, men skitkul och trevlig stämning! Trevligt folk och roligt arbete. 

Lite bilder!







Bad

Kategori: Allmänt

Idag har jag badat med familjen i linghem och det var jättemysigt och har blivit mer solbrän och svider lite här och där. 






Mina shorts som är på benen. 

Har även badat med en kompis tidigare i veckan. Årets andra och tredje dopp. 


Asgulliga fåglar som kom och slogs om min kompis chips xD

Event

Kategori: Allmänt

Senare idag så ska jag jobba, men inte med GelatoHouse. Utan ringde på ett event jobb med snabbmat i en foodtrack och fick det direkt och mycket mycket bättre lön!! Ska jobba där hela helgen och så får jag fråga om det kommer mer event som man kan va med på, några på G så hoppas hoppas! 
Lite nervös men ska bli kul och lärorikt! Ska skriva med det på mitt cv efter helgens slut. 



Arg

Kategori: Allmänt

Vill de att jag ska jobba något eller? Är jag för smart för dem och ser vad fan de håller på med. Om man har gett något ett schema så kan man för helvete inte bara ändra det hela jävla tiden!!! 
Jag samlar till en mobil och andra saker och en lön utan ob och allt på 70/h ska jag klara mig på. Tänker fan inte syälla upp på dem mer. De är så jävla fake. Drar in arbetskraft på 10 pers och så lägger de till praktilanter. Man får inte ha 16åringar på kassan ich man får egentligen inte ha praktikantet på ett sommarjobb. Vi andra anställda då?? När ska vi få våra jävla pengar? 

Idag säger de ifrån mig mitt pass bara för en regnskur på morgonen, jaha men då kanske jag säger ifrån ett pass för att det är strålande solsken. Tror de jag är född bakom en spårvagn eller. Ha ha ha nej, det är hag inte. Jag set allt vad de försöker göra. Och tro inte att de gar en lön på bara 70/h. Onej de har nog ob och allt, men jag tänker inte va med längre, jag tänker inte bidra med gratis arbetskraft. Nu tänker jag söka sommarjobb någon annanstans ifrån. Även om jag tycker jobbet är kul så kan jag inte ta att man blir "lekt" med. 


Home

Kategori: Allmänt

Återigen ensam och ätit kvällsmat. Finaste har åkt hem för x antal timmar sedan och saknar henne redan massvis 😭❤️ Blir så tomt varje gång den ena åker... 


Imorgon så ska jag träffa en vän och bada i Johannelund för första gången och hoppas att man inte är lika feg-fett pinigt om man inte skulle våga i pga sjögräs eller nåt...

Men spelar lite Dragon Age origins och dödat Howe äntligen! Nu gav jag upp på en fight med typ 20män och mabari hundar. Känner att jag kanske ska prova på sims sen eller om jag ska läsa eller skriva. Får se vad jag hittar på men något vill jag göra. 


Var även såhär varmt i skuggan för några timmar sedan. 


Saknar dig bästa ❤️ you're always in my mind and heart ❤️

Bada

Kategori: Allmänt

Finaste ❤️ har kommit nu äntligen, känns som en evighet sen 😯 men mamma ska in till Mjölby så då åker vi alla och ska bada sen när hon är klar. Ska bli första doppet för i år och har varit lite lagom badkruka. 


Har även fått ganska dåliga besked om en släkting, den enda vettiga och den som brytt sig om oss. Känns lite sådär och försöker ändå hålla modet uppe och humöret framför allt. Gråta kan jag göra när jag är själv, jag vill inte tänka på det för mycket nu, men det är svårt. Skrickar blomman över till Hen i hopp om att det ska bli bättre i denna mörka stund. 



 

Lite smått och gott

Kategori: Allmänt

Hej!
Eller om jag ska säga godmorgon vet jag inte med tanke på att det precis känns som om jag har vaknat-ävem om jag har jobbat mellan 9-16 idag. Känner mig något positiv då jag vet några positiva beslut samt ett som jag bevarar hemligt tills jag vet mer. 
• Ungdomsgarantin f o m 5/6-14 har jag gått in i och det känns skönt, bara vänta på att få besked om vilken couch man ska ha och när man ska börja gå dit. 
• Hemligt 😇 

Jobbet idag har gått bra, det har varit kundet hela tiden och det märks att det är sommar! 



Det är fortfarande advarmt och göttigt så vill bada men ska duscha nu och så får man se om man ska någonstans imorgon sen ^^ Min finaste kommer imorgon med och det gör mig så glad och får mig att känna mig komplett igen 😇 

Skitdag

Kategori: Allmänt





Idag har jag inte gjort mycket. Försökt pigga på mig lite då jag inte mådde bra imorse och skulle ha jobbar från 9-19 men sjukskrev mig idag då. Så blivit lite sims och käkat sallad och fått ett nytt fodral till ipaden. Har ingen aning om vad jag ska göra nu men troligtvis försöka skriva lite eller bara tråka. 

Dagen 😍

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat och bara haft fyra kunder mellan 9-13 men men jag var själv och det är kul för då kan jag göra vad jag vill xD 
Hann också träffa finaste ❤️ idag innan jag skulle hem och hon ut och äta. Alltid lika uppskattat att träffa henne och saknar henne alltid ❤️ Så lite utforskande av Gamla Linköping säger man inte nej till 😇


Annars så var det sista kördagen och sörjer för lär vara sysslolös nu så jag bet inte vad. Men vi var ute och åt på Scandic och det var jättegott 😊




Min tallrik. 

Men nu ska jag hem och spela sims eller cluedo och vila ordentligt. Möte med AF på torsdag och jobbar fredag och söndag. 





Chillaxar på jobbet

Kategori: Allmänt





Självkänsla

Kategori: Allmänt



Självkänsla. Det är någor vi alla behöver, och vissa behöver mindre av det. Man ska ha precis lagom med självkänsla tycker jag. Men där ligger ett annat problem. Jag har ingen alls. 
Jag är inte fin. 
Jag är inte attraktiv. 
Jag är inte bra på något. 
Ingen älskar mig på det sättet jag djupt önskar. 
Jag är inte rolig. 
Inte mycket att hylla för. 

Man önskar att man såg ut på ett visst sätt eller betedde sig på ett annat eller att man var den där personen man först tänker på. Men den bittra sanningen: det är jag inte. Det kommer jag aldrig att  vara. Jag kommer alltid vara personen som man minns för att den aldrig lyckades med något i sitt liv. 



Dagen i allmänt

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket alls. Har spelat sims, promenixat med mamma och spelat mer sims. Jag har lagt in arbetstiderna för två veckor framåt i kalendern. 



Nytt

Kategori: Allmänt

Fick en jätteskön långklänning idag av min mor och styvfar. Den var jätteskön och mysig. Vill bara gå runt och inviga den. 



Hemlgheter

Kategori: Allmänt


Jag har haft för mig hemligheter. Jag tänker inte berätta vad jag har gjort eller vart de ska. Jag vill själv inte sätta upp för stora förhoppningar och om det skulle bli något så kallad bra besked så blir det mycket roligare att bli överraskad och glad. Jag ska börja hålla saker och ting för mig själv för att själv inte bli besviken. Jag vet känslan. 

Nerslag är som att dö. Så är det i alla fall för mig. De nerslag jag haft är att förstöra min livs största dröm med vetandet om att det aldrig kanske kommer hända. Men men. Life goes on. 




🌻

Kategori: Allmänt

Bara för att skriva lite så har jag precis ätit frulle och tänkte spela lite sims innan jag ska på ledsagning. 


Saknar även min finaste som åkte hem igår tidigt på dagen. Känns så tomt utan leendena, skratten och närheten. Allt det roliga och stojiga vi hittar på. ❤️

Inte min bild från början. 

Men dock är denna söta kisse min bakgrundsbild och måste verkligen snart gossa med dem och kattungarna som föds. Söta små korvar. 

Annars så har jag prytt min fot med ett omslag för att såret gör så förbaskat ont annars. Även om det inte vätskar sig och nästan bildat skorpa, torkat i alla fall så gör det ont av minsta beröring och luft. 


Jag har annars fått mitt schema två veckor framåt. Hoppas att AF hör av sog imorgon då jag tycker jag ska vara berättigad ungdomsgarantin med de X timmar jag jobbar i veckan.