Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

16 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Jag kan inte tro att det faktiskt bara är två veckor och två dagar kvar till sörängen. Börjar bli lite nervös nu. Inte över studierna eller hur det nya folket kommer va utan över mig själv och allt runtomkring det. Känslan om att man kan tappa något man inte vill tappa eller om man kommer bli retad som jag blivit i varenda skola tidigare. 
Men tror det kommer gå jättebra men ändå pirrigt och förväntansfullt! Kommer bli skönt att komma hemifrån även om jag älskar att vara hemma så vill jag få möjligheten att sakna hem lite och lära mig att vara självständig med även om jag vet att jag är det. 

Men jag har inte så mycket kvar på packningen nu. Ska skaffa lite kläder och lite andra saker så är jag klar sen 😇 det mesta klart till hygien och klädet samt övrigt och allt klart till sängen. Men ska pyssla med ett snabbt kuddprojekt bara för att pyssla lite då jag fick med mig en av mina gamla kuddar från boxholm från finlandsresan. Har köpt en prydnadskudde men två skadar aldrig om någon nu skulle sova över. 
I klädväg har jag bara trosor, bh, mjukisar, jacka, strumpor att köpa och lägga ner dem samt lite kläder jag lagt på packningen ner i min stora svarta väska. Fixa en ryggsäck med men det är inte det viktigaste. 





Just nu håller jag på med daily challange och inte så mycket kvar. Efter idag är det bara tre dagar kvar och sen så ska jag väga mig och ta lite mått och se vad som hänt :) 



#2

Kategori: Allmänt

Okej här kommer lite bilder på dagens glömda. 


Sparbössa med och älskar kinder bars och söt sparbössa som jag kan ha med mig till skolan hihi xD


Denna flirtade jag till mig av pappa...hade inte råd. 


Hittade fyrpack shower gel av the body shop för bara 11,60€ ganska billigt!



Denna underbara isglasform som jag tittade på i gotland men där var den svindyr, på båten 2€.


Fick denna av lillen, sötis. 


Bara för att se bakåt så var det här när vi passerade mariehamn idag, eller ja stannade där på vägen hem. Satt längst fram och ganska coolt faktiskt att se hur båten svänger och se allting som sker. Skedde under middagen. Kul är att det står två silja line inne i hamn där på bilden och när vi kommer, kommer viking grace och ska in med(fast mot finland). 

Tråkiga Finland

Kategori: Allmänt

Då har man varit i Finland och hälsat på släkten. Inte särskilt kul eller trevligt om jag får säga min åsikt. Det roligaste har varit båten. 

Men i alla fall så allt började i stockholms hamn, vikingline terminalen, då vi väntade på viking grace(en av de sämre båtarna även om den är den nyaste). 





Sen när vi åkte båten fanns det verkligen ingenting jag kunde äta och mackan jag tog till frukost var torr och äcklig. Sen vid middags dags så fanns det ingenting för vegetarianer i café buffén, så då fick jag titta på när pappa o lillen åt o sen fick han bjussa på den stora buffén. Där blev jag proppmätt. 


Skulle smaka på denna mussla, men den såg för äcklig ut på insidan så då fick det vara. 


Desserterna och maten var underbar! Saknar buffén. 

Men när jag blev bjuden på en frozen daqouri av pappa i baren så fick jag plötsligt magont och kunde inte dricka vidare även om den var god, men inte äkta vara bara smakämnen och is. Men tålde inte nåt i den heller, hoppas inte det är jordgubbar för älskar jordgubbar, men kanske bara är någon sort i så fall...


Tog även en tur till min avdelning såklart 😉


Och detta köpte jag på ditvägen. 




Den var äcklig. 




Men tro inte att jag inte köpte sprit, bilderna som jag sparade på bloggen hade försvunnit men de kommer upp inatt/imorgon sen såklart. 



Jag har ett slags örhänge på mig som jag köpte på torget i korpo. Gick även ut till buffalo på lördagen och sov i kyrkbyn. 




Jag tog faktiskt bara två billiga drinkar 😯 känd mig inte påverkad men stannade och dansade från 10/11-03 och dansade men någon random äldre dam som gav mig ett armband för att hon tyckte jag såg så rar och ensam ut. 


Dagen efter, söndagen så åt vi där allihopa. 





Sen måndagen flög förbi, såg en film
Och myste med lillen en stund på kvällen och tisdag idag. Hem. Äntligen hem. Saknar mamma och styvpappa. 

Idag fanns det i alla fall god frukost, god lunch. 


Och har haft tid med lillen och gått runt lite på båten(amorella) och köpt det här:


Barndoms minnen väcktes till liv, jag blev tvungen att ha denna med mig till sörängen 😍


Denna fick jag av pappa(jag valde). 


Köpte ju mozart likören så vill smaka den riktiga varan med 😇





Hittade bästa te burken som jag ska ha med mig till skolan. 







Kanske verkar som att jag är rik, men allt var på rea och outlet 40-60% så fick alla kläder under 50€+likörerna. 


Var ju tvungen att införskaffa en ny kortlek som jag kan ta med mig till skolan. 







Tog en dricka paus med lillen med. 

Nu ligger jag bara i sängen och längtar hem. Snart där. 

Stockholm-Finland

Kategori: Allmänt

Jaha, då ska man åka till finland imorgon bitti då, tagga 12 timmar med båt... Och en lång varm bilresa till stockholm och sova i hamnen ikväll/natt... Not so taggad om this. 

Har läskigt besök just nu av en av pappas arbetskompisar som ska passa hans lya när vi åkt och pappas katt. 

Packat, packat om, letat kläder och hoppas jag inte glömmer nåt hos farmor och farfar. Ska dock ha kul på lördagen med att gå ut och dricka lite. Får pengar till det så spara på mina egna :) 



 

Skönt att träna

Kategori: Allmänt



☕️

Kategori: Allmänt

Idag

Igår 



❤️

Kategori: Allmänt

Imorgon(idag) ska jag få träffa min finaste igen innan jg sk till finland :) saknar henne redan så det ska bli skönt att få träffas en stund :) 


Längtar dock inte så mycket tills jag ska iväg. Kommer bli långtråkigt som fasen i finland även om det bara är fyr dagar knappt så känna det ändå som en evighet. Att bara ha ett kort med 300 på och klara av att klara sig på det. Det lär inte bli lätt. Men men man får väl försöka att göra det bästa av det. 
Men däremot ska det bli kul att åka båt xD 

Idag

Kategori: Allmänt

Tja! Idag har jag varit på harry potter exhibition och haft det jättemysigt! Det var ascoolt och efterlängtat och lärde mig massvis! 




Köpte efterlängtade bönor och en chokladgroda(ätit upp) o fick ett trollkarlskort och så införskaffade jag en tröja :) skickar in bild på den senare 😇 

Annars idag så har jag lidit av magvärk o vet inte om det är järntabletterna eller nåt annat. Vill bara sätta mig och gråta när det slår in. 

Har också gjort dagens challange, det tog emot måste jag säga. 



Snart är det dags!

Kategori: Allmänt



Mys

Kategori: Allmänt

Idag(igår) träffade jag finaste och en gammal barndomsvän och saknat båda två så det kändes skönt att äntligen träffa dem. 

Först så kollade jag o min första vän runt i ena änden på stan men när vi skulle till öb så ringde min mobil o vc ville att jag skulle dit så då fick vi pallra oss dit. Slutade med att jag fick receptbelagt naproxen och järntanletter. Tacksam för att hon orkade följa med o vänta o så helt oväntat. 

Sen träffade jag finaste o då käkade vi pizza och hade det mysigt i några timmar och bara pratade. Det var skönt att bara göra det med och göra nåt man sällan gör 😇 sen blev det gottigt dricka som efterrätt. 








Broderade på kvällen och såg SoR med mor min. 

Kompisar

Kategori: Allmänt

Imorgon så ska jag träffa en vän jag inte träffat på länge så det ska bli kul. Prata skit och umgås och gå runt på stan och härja :) 
Sen framåt kvällen så ska jag träffa en annan kompis, finaste, och då ska vi äta pizza och kanske ta nåt starkare till :) 

Ska bli skönt att komma ut lite och göra sånt man inte brukar göra. Känner att jag behöver ett avbrott från vardagen för alla anklagelser man fått och falska antydelser så vill jag bara ha lite kul och inte prata mer om det. Vill bara glömma det och inte bry mig met om det. Det var ett misstag i mitt liv och tänker inte göra om det igen. Punkt slut. 


Packa

Kategori: Allmänt

Började packa till sörängen för ett tag sedan, eller ja så fort jag fick beskedet. Idag så är jag halvvägs till klar. Känns konstigt att veta att man inte kommer gå hemma varje dag sen om 34-35 dagar. Tiden går så fort, ännu fortare när man kör en träning på 30 dagar o är på dag 10 idag med den(börjar bli rätt svåra saker nu, men ändå skönt som fan). 


Det är bara lite men sen har jag den understa av dessa:


Som är fylld med ett par skor, böcker, kläder, smycken och jag ska få plats med fler byxor, en klänning, sminkväskan, mer underkläder, skolgrejs och sängklädet med mera. Vill inte släpa på för mycket väskor och så, men ska ha en tvättkorg med så då kan jag lägga saker i den med hihi ^^ 

Annars idag har jag varit på Ikea och Jysk med familjen och handlat, klädroller för hår o så, tandborstar, två kuddar o lakan och ett täcke. 

Det låter som att man skaffar massor men det gör jag inte, mycket har jag hemma och vill ju ha saker och ting hemma med när jag kommer hem. 

Jag vet ju att jag kommer ha en väska med mig för att släpa på böcker o så och sen en väska för handarbete. 




Blandat

Kategori: Allmänt

Fortfarand down från alla inlägg igår, really wants it so bad o still doesnt want to belive it cant be. Ibland så känns det liksom att man får respons men sen bara nehe... 
Men annars har jag varit en sväng hos pappa och ätit ute, blev inte alls den restaurang vi hade planer på men blev en annan som va OK. 



Träffade också på en söt kisse. 


...

Kategori: Allmänt

I cant get you what i understand, but i want you. 

...

Kategori: Allmänt

Why do i still want it to be real when it cant. I want it so bad, feels like its supposed to...just that i dont think the one feels the same. It hurts... I have felt so strongly for like six years maybe, its hard to just let go. 

121 fan rekord någonsin

Kategori: Allmänt



...

Kategori: Allmänt

Its comfirmed...the love i want will Never happen. Im not that special. Im just a person among others. My secret dreams will never be true. Never. 

Lost

Kategori: Allmänt

Lost in feelings that never will be answered or herd of. 

Walking around

Kategori: Allmänt

Thinking that i'll never win that persons heart...



Rekord!

Kategori: Allmänt



Friendzoned

Kategori: Allmänt

What if i could be just more than a friend...

🌅

Kategori: Allmänt

Feel like im losing everything i ever built up. Or that im going to lose it all. So much can change in a year. That scares the shit out of me. 

The love i feel for that secret special one that never going to be answered, what if all that time trying to give signs, trying to get the message throught, the time being there is just wasted. I hate myself for being so stupid and inlove for years. I will never be seen by that person. Im to ugly and to shy. That happyness will never be given to me. The dream kisses, the dream touches or the dream time of just being close and no words doesnt have to be spoken. 



Blandade känslor

Kategori: Allmänt



Varit på stan idag med mamma och handlat lite till Sörängen och lite mat. Var mysigt och fikade på gränden och jah drack gottigottig chai latte. Troligtvis en sista innan jag ska iväg. 




Färgade håret med den bruns idag ^^ 




Allt under 200kr 😄


Jag har dock blandade känslor om att bara åka iväg i ett år och knappt vara hemma någonting. Vara hemma från lillebror, mamma och styvfar. Min far träffar jag knappt ändå. Det kommet bli svårt att lämna hemma, jag är så hemmakär och det känns som att det är så mycket som kommer ändras, även om jag vill åka iväg och komma hemifrån. Saknaden kommer bli stor och visst, jag har väl ångest inför lånet med, men så sett är det gött att ha bidrag med så att det inte blir alltför myckey lån. Jag är rädd för att jag kommer använda de lånepengarna till sånt jag inte borde. Det är tungt. Men det kommer gå. Min dröm har blivit uppfylld och jag är så lycklig, även om jag vet att det finns något mer som skulle göra mig lyckligare, som alltid har varit min hemlighet i flera flera år. 


Men ny fortsätta med detta broderi 😇 och se harry potter och halvblodsprinsen. 

Thoughts

Kategori: Allmänt



Why do I have to love someone that doesnt feel the same for me? For so many years i felt like this but never felt like my feelings getting answered... 
Im not sure if i should forget it or not, move on or not. 
Every time im around that someone i get so warm inside and my heart is raising. Iam happy with that someone, feeling whole and completed. 
Why do love have to hurt so much? Be so mean? Im lost. 

Aj

Kategori: Allmänt

Inglammation i tån...kul...


Sörängen(!)

Kategori: Allmänt

Kan ni fatta vad som hände idag eller 😄😄😄 idag fick jag ett sms av mamma när jag jobbade som det stod "Ring mig snarast!" Och jag sade till att det va något och ringde mamma. Där fick jag höra att det hade kommit ett lustigt brev på posten till mig och att hon hade varit så fråck och öppnat det. Där stod det att jag hade blivit ANTAGEN TILL SÖRÄNGENS FOLKHÖGSKOLA!!!!!!
Kan ni fatta att jag började asgråta lyckotårar direkt och min dröm har blivit verklighet 😭 jag kan inte fatta att det har hänt 😯 det är för bra att vara sant 😯 



GH

Kategori: Allmänt

Idag jobbar man tydligen igen i Valla då... Känns väl sådär men behöver pengarna. Ska sätta dit dem medfacket sen för jobbar verkligen inte under rätt omständigheter.  

Jag har melerade ögon 😇

Kategori: Allmänt



Hem

Kategori: Allmänt

Har nu återkommit till fastlandet. Känns lite sorgligt men ändå skönt att komma hem. Snart semester igen ju xD ska till finland om tre veckor. 

Båtresan har gått bra och köpte mig choklad och temuggar+te 😇

Saknar mig finaste som sitter i lägenheten och ska bli så skönt att komma hem till henne(i vår lägenhet) och bara få mysa lite ❤️

Lite lagom trött och solbränd. 

Gotland 7

Kategori: Allmänt

Idag är set hemfärd. Men innan dess så har vi gått i visby och jag har handlat liteno så åt vi pizza :) bilder på köpen kommer ikväll/natt sen. 



Vi har också besökt galgberget där ca 1830 eller 1880 som den avslutades. Människor hängdes där. 





Den placerades på ett sånt ställe så att allmänheten kunde titta på nerifrån berget. 



Gotland 6

Kategori: Allmänt

Hej! 
Imorgon är det hemresa som gäller på eftermiddag/kväll. Kommer bli sorgligt att lämna det här stället. Kommer bli tungt. Har för övrigt kommit in på Lunnevads Folkhögskola som börjar i augusti. 

Men idag så har vi städat i stugan och varit och badat i havet. Var inte så farligt kallt. 







Hat samlat på mig lite mer snäckor med xD 
Varit hur varmt och skönt som helst idag och bästa dagen i veckan jag har varit här. Blivit bränd på axlar/rygg. 

Ska till Visby imorgon och gå i affärer, åka till galgberget och äta pizza(äntligen). 

Gotland 5

Kategori: Allmänt

Idag så har vi faktiskt(äntligen!) plockat snäckor och varit på sandstränder. Vi har även ätit ute, även om det inte var så gott som jag hade räknat med, och varit på cementa och gått i lite prylbodar. 

Utsikt från ett torn från Cementa-min riktiga pappa har jobbat där på en av deras båtar

Stränderna

Passade på att fota lite änglakort
En fin kyrka vi kikade på i regnet

Och mina skatter idag var lite billiga ting:




När jag köpte det här fatet med cupcake-ljuset så fanns det två likadana fat, jag satte handen under det ena och fick en glasbit i fingret, blödde massor även om det inte var stort. Sade det till kassörskan och då fick jag ljuset på köpet^^

Imorgon blir det mest att städa och bada lite o mysa lite. 

Vill inte hem än, älskae det här! Funderar starkt på att kanske flytta hit nån gång i framtiden för att verkligen uppleva allt här o bara älskar allt verkligen! 

Saknar såklart min finaste där hemma❤️❤️❤️

Gotland 4

Kategori: Allmänt

Hej! Idag kommer inlägget upp lite tidigare(med önnu fler bilder) för idag måste jag sova tidigt. Ska iväg tidigt imorgon så vi hinner mera. 

Idag åkte vi till fårö och kikade runt lite, vi hann inte så mycket och jag köpte ingenting förutom en godisgrej som var ett stort missnöje sen. Men vi tittade på raukar och en fyr. Sen bar det av till stugan igen. 




Vart nästan attackerade av fåglar som tyckte vi kom för nära deras bo, dock inte av måsar

Dagens blomma
Dagens andra blomma


Cool sten, lät den dock va
Man ser så klart genom vattnet-ocan-under

Gotland 3

Kategori: Allmänt

Om jag ska följa min rutin att skriva något innan jag somnar så tänker jag idag skriva om min tredje dags vitselse i Gotland. Kan berätta att för ett par år sedan så trodde jag att Gotland var ett eget land men har nu lärt mig att det tillhör Sverige. Ja, jag vet att jag suger på geografi och sånt, men jag har inte lärt mig men jag lär mig för fullt nu istället ☺️


Idag har vi besökt lite olika kyrkor och roma kloster samt lite badplatser och havet. Det här är en jätte vacker kyrka. 


Här är en till. 





Taket

En jättefin grav intill detta bord


Och...en till...



Och sista kyrkan nu då...


Men denna var ju lite rolig och invigdes med denna skapelse...


En man som håller höger hand bakom huvudet och vänster i ett fast grepp(onanerar enligt mig) om sin demoniskt stora kuk. 

Vackert på utsidan av kyrkan
Minneslunden



Tände ett ljus för morfar idag och för min morbor och hoppas han klarar sig. 

Vi besökte också ett kallstensbrott. Badade dock inte idag men jag ska nog allt våga mig i. Blå Lagunen hette det. 


Jag vet att det är mycket bilder och lite text men vi fikade mest och kollade runt lite. 




Vackra blommor på badplatserna och vid havet
Havet



En rauk-sten
Jag står på rauken med solen mitt i ögonen

Coolingen på väg tillbaka till stugan

Det var väl lite om dagen även om det läggs upp efter tolv så tänker kag mig ändå 1/7-14 ❤️

Och vill passa på att säga Tacl finaste för att du ställer upp med vår lägenhet och ser till att allt är bra hemma med fiskarna och så allt funkar 😘 saknar sig tonvis och vill krama om dig så du blir frisk och kry ❤️ Skickar en kramis till dig 💑❤️