Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Jag har fått jobb!!!😀😀😀

Kategori: Allmänt



Min lycka är obeskrivbar!! Känslan att känna att livet faktiskt inte står stilla och att man äntligen kan börja titta på framtiden!😀

Blandat från senaste tiden

Kategori: Allmänt

Känns som att det var ett tag sedan jag skrev, alltid tänkt jag skulle skriva någonting men inte blivit av. 
Idag är det i alla fall fredag, igår torsdag då jag var på ett gbp gruppmöte. Det var intressant och hoppas att beviljas om 8v, så försöka ändra lite vanor och lägga in mer motion i min vardag. 

Imorgon kommer jag återse min finaste vän❤️ längtar som fan o känns som att det har gått lång tid emellan även om vi såg i onsdags en kortis. Tiden räcker aldrig till! 
Idag har jag städat och fixat iordning och hjälpt till hemma. Ätit god sallad och smakat lite vin och blandad en drink till mamma och mig tidigare under kvällen. Så nu efter ett parti Uno ska jag återgå till mitt spelande. Även packat lite men ska kolla igenom den igen senare. 




Även börjat spela assasin's creed 1 och det är awsome, bara lite svårt med vissa saker men det kommer väl. 


Och så har den förbaskade snön passat på att komma! Även om den är vacker så bor jag i stan och då upplevs den inte på samma sätt. Snön blir bara blask. 


Plugg och längtan

Kategori: Allmänt

Usch... Jag har prov på måndag, ett slutprov i en kurs jag ska förlänga, så jag får inget slutbetyg förrän i vår i den kursen. Det suger lite men jag far inte så illa av det. 
Har pluggat en del inför provet och repeterat sånt jag kan - men ändå nervös över om det kommer gå bra eller dåligt och om man kan det som komma skall. Jag har haft A på allt förutom en uppgift jag fick B på, men nästan samma sak. Hoppas det går bra i alla fall. 


Imorgon blir det att äntligen återse min finaste vän ❤️ längtar! Såg henne i måndags med tillsammans med lillebror, men det var bara en snabbis, nu blir det mer mys och mer umgås ^^ sen blir det mer plugg i helgen och efter det en nervös vecka. 
-prov
-inledning av ny kurs
-möte med sjukvården
Jag hoppas allt går bra!