Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Lite skojs

Kategori: Allmänt

Hade jätte tråkigt igår när jag jobbade så då gjorde jag denna söta sak:
Körabär,jordgubb,amarena och vitchokladsås och nallekex. 

Åkte för övrigt med galnaste busschaffisen som jag ska mejla dem om så de kan få någon ordning på det. 

Man sitter inte utan bälte och sitter sådär när man kör. Man tittar på vägen och man tar sig inte på kulorna. Ja han gjorde det med. 


Skar mig för övrigt när jag rakade benen  igår. 


Jag tänkte på någonting men glömde totalt bort det. Typical me.  

❤️love❤️

Kategori: Allmänt

Har haft det jätte mysigt idag 😇 sovit lite längre och bakat med finaste☺️ 

Vi har solat och hon badat polen men jag avstod pga kylan. Lite badkruka kanske man börjar bli xD 



❤️

Tråk

Kategori: Allmänt

Det händer absolut ingenting på jobbet. Jag vill hem och krama om finaste och jag vill duscha och vila. Jag har ont i axlar, arm, knä, fötter a och dess vrister, handleden med. I 6 dagar har jg haft detta. Usch säger jag bara. 



Man har "kul" när man börjar vika servetter

Kategori: Allmänt





Finaste ❤️

Kategori: Allmänt

Äntligen! Idag kommer min finaste hem till mig igen 😃 saknat henne massor och kändes som evigheter sedan(även om det inte var det). Kommer bli skitkul och mysigt ☺️


Står även en dag som denna på jobbet hela dagen och fötterna har farit illa av det. Känns i fötter o knän o ena armen. Ont som fasen. Usch. 

Men invigde min dag med lite mjukglass och en kaffedryck. 


Taggar en hel dag utan nåt att göra då... 


Men ledig sen resten av veckan så värt det xD 

Jobb

Kategori: Allmänt



Står i kiosken och väntar på kunder. Idag jobbar vi bara två stycken. Jag och en av ägarna. Men meatadels själv då hon pluggar med. Men ändå ganska skönt för då får jag ta andvar och lära mig. 
Annars så känner jag mig relativt pigg när jag vaknade men trött o fötter och rygg. Dock glassugen men precis druckit en latte machiato 😇 

Jag helt utan smink och helt neutral, oftadt brukar vara, men i het redigerat foto heller(som det oftast brukar vara. 

Kommer bli en lång dag idag men jag hoppas på många kundet en måndag som denna och att dey blir mycket att göra!

Andra dagen på jobbet

Kategori: Allmänt

Mitt andra aslånga pass. Lite lagom trött och höll på att däcka på jobbet när vi inte hade några kunder. Idag hade jag smörgåstårta som matsäck och en macka till kvällen. Det har gått jättebra och har varit roligt! 

Men nu som sagt, lite lagom trött och kommer att asdäcka ikväll sen!! Har ont i fötterna och känner mig äcklig då svetten har runnit som bara den 😯

Så nu är jag äntligen på väg hem!



Tagga

Kategori: Allmänt

Imorgon(idag) ska jag upp vid 7 och göra mig klar för jobbet. Första dagen i princip som jag jobbar i caféet och det ska bli spännande! Jag är jätte nervös och vill vara hemma och bekväm men samtidigt vill jag jobba och tjäna pengar. Och jag tycker det är ett extremt roligt jobb! 

Vi har också satt upp poolen idag så invigde den med ett kvällsdopp!






Reklamutdelning

Kategori: Allmänt

Idag så ska jag dela ut reklam. Just nu sitter jag i solen och väntar på att möta en J. Ska bli lite långtråkigt men ändå kul att göra nåt för jobbet. 




Idag ska jag göra en matlåda till lördag för köpte en idag tills imorgon. 

⭐️

Kategori: Allmänt


Nadine twin till Simon

Grejade iordning lite på sims idag med min familj med bebisarna och stallet, dock ingen häst än. 

❤️

Kategori: Allmänt



Belive in yourself kan betyda mer än att bara tro i sig själv. För mig betyder det även att jag måste öppna upp mig, se världen och mina nära och kära med öppna ögon för att inte förlora dem eller dem mig. Jag börjar inse att allting ite bara hänger på vissa saker. Man måste ge för att få och acceptera andra för vilka dem är och att öppna upp mig själv. Speak my mind and don't be that quiet one behind everyone. Iam a part of this too. 

Bad

Kategori: Allmänt

Har inte doppat mig, gått runt lite på det grunda. Askallt men en fin badplats som jag ska komma ihåg. 

Här kommer lite mysiga bilder. 










Bästisen ❤️

Kategori: Allmänt

Haft finaste här över natten o haft jätte mysigt :) hoppas snart på att det kan vara lite längre när vi sed nästa gång :) men haft jätte mysigt med promenad och massage och varit lite produktiva :)


Legat i solen ute och saknar henne redan. Blir så tomt... 

I know you'll read this, I want to say I Love you, and that means no matter what ❤️ 




🌞

Kategori: Allmänt

Idag har det varit(är) en varm dag med bultande intensiv hetta fastän det knappt har varit någon sol. Finaste är här idag, och vi har varit på lillens skola då de hade öppet hus. 




🌼

Kategori: Allmänt

Idag så har det varit en bra dag även om jag har gått upp ganska tidigt. Vi har åkt till stan och jag köpte mig två välbehövda bh:ar då mina har gått sönder. Sen passerade vi lidle och jag fick två par leggins av päronen och när vi kom hem så fick jag en utav teöjorna som mamma hade köpt, senare en klänning som hon knappt använt. Var snällt av dem. 
Annars har jag försökt att spela lite sims men inte orkar, utan skrivit lite nu på kvällen och imorgon kommer min finaste på besök 😃❤️ Saknat henne massor! 




Simon, tvilling med Nadine 😇



Första dagen

Kategori: Allmänt



Idag har jag nu kommit hem ifrån min utbildning till glassbiträde ☺️ Det var askul och lärorikt! Vi öppnar fredagen 23/5 för er som vill komma till valla gård vid gamla linköping och käka en underbar fräsch glass! 10-19! 
Jag tyckte allt var ganska lätt, man ska bara komma in i allt och in i en rutin. 
Men på fredag jobbar jag hela dagrn så blir att gå upp astidigt, tidigare än sju så får gå och lägga mig duttigt på torsdag sen. 

En kiwi med co som jag övade med 😇


En halvfärdig underbar körsbärsmilkshake! 



Utbildning

Kategori: Allmänt

Imorgon/senare idag så ska jag på utbildning mellan 9-16. Det ska bli spännande och jag har stora förhoppningar på vad det kan ge. Det skönaste är ju att det är här i linköping med bussavstånd dock byten, men egentligen inte så långt bort. 
Så imorgon fastän det är helgdag så ska jag upp vid sju, alltså om sex timmar, och äta något till frulle och göra mellanmål om de inte bjuder på nåt, nåt att dricka och hinna duscha samt sminka mig. Inte lätt det här. Men har nopprat ögonbrynen nu i alla fall så nu ska jag sova 😇 




Mys lördag

Kategori: Allmänt

Idag så har jag och familjen åkt till en badstrand men har dock inte vågat mig i än för vattnet där var kallt, så jag har gassat i solen istället! Var hur skönt som helst i värmen men alla insekter var jobbiga. 






Sen så åkte vi och fikade vid en kanal i närheten, mycket gult grejs i luften men var mysigt det med. 




Sen ikväll blir det taccos, mm, och lite mys och simsspelande. Har renoverad så mycket med min sims hus och gård så nu måste de arbeta lite igen för att kunna åka till Egypten och renovera ladan klar och skaffa en häst ☺️


Thoughts

Kategori: Allmänt

I min ensamhet på stationen sitter jag ute i den glödheta sköna solen och tänker på mog själv. 
Jag är inte perfekt, jag vet om det. Jag trivs inte med mig själv, hur jag ser ut. Min kropp. Jag vill förändras med det är svårt att komma till kritan med det så att det händer nåt. Jag ska fösöka göra ett schema och ha i mitt rum, men allt är bara utmaningar och man måste bara samla mod till dem. 
Jag tycker om att gömma mig under mjuka sköna kläder och smink samtidigt som jag vill gå i tajta kläder, men jag tycker inte jag är fin i dem. 
Jag har inte perfekt hud eller perfekta drag, mycket ärr och huden torr. 

Jag ska ta tag i det här nu så att man kan börja tycka om sog själv mer. Jag måste göra det för att må bättre. 


Det jag tycker om med mig själv är nog faktiskt mina ögon. Jag har fina ögon. 



Ledsagning

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen på väg till ett pass. Det kommer nog gå bra hoppas jag. Lite tidigt ute men jag tycker om att ha en stund på mig att tänka igenom allting och ta reda på allting i tid. Börjar 16:40 i en liten stund så ser faktiskt fram emot det även om det är jobbigt att tacka ja till dem. 


Apologize

Kategori: Allmänt



Det är inte lätt att säga förlåt, varken till sig själv eller till andra. Man kan anse att man inget har gjort, att det bara är den andres fel eller att man inte accepterar att man har gjort sig själv nåt. Men fakta är att i en diskussion är det bådas fel, aldrig bara en, det betyder med att båda måste säga förlåt. Men att be sig själv om ursäkt eller förlåtelse är också att lätta på trycket, lindra sin inre smärta. 
Man kan säga saker man inte menar till andra och till sig själv, göra saker, tänka saker. Man vill höra andra säga förlåt till en men man måste kunna ge för att få. 

Det här kortet drog min kompis till mig för några dagar sedan, läskigt vad det kom till verklighet ett tag efteråt. I frn situationen ansåg inte jag att jag hadr gjort någonting fel, fattade inte vad som hänt eller vad jag hade gjort eller sagt. Men jag lärde mig också att man måste lyssna på varandra, prata med varandra och försöka öppna upp sig för att få någonting att funka. Give and take. 

Att faktiskt öppna upp sig och säga förlåt får en att känna sig liten och mindre stolt. Det är till en människas natur att va stolta av sig. Men att ge upp den där stoltheten för ett ögonblick och faktiskt öppna upp sig, det är en konst med. 
Att låta någon få komma in i sitt djupaste är både skrämmande och kanske en aning inträngande/"this is my space" typ, så är det också bra. Jag försöker lära mig att öppna upp mig mer för nära och kära, få in dem mer i mitt liv och låta dem förstå sig på mig med. Men det är under process. 



❤️

Kategori: Allmänt



Lite allt möjligt

Kategori: Allmänt

Idag åkte finaste hem och saknar henne redan massvis och bara vill att helgen inte skall ha tagit slut än, men vi lär ju snart ses igen 😇❤️ 
Annars så har jag varit på AF möte idag och tagit åt mig ett pass på fredag och hoppas det kommer nåt till passande tid. På söndag har jag utbildning med sommarjobbet då jag ska skriva kontrakt med. 

Annars idag så har jag gospelträning och är jättenyfiken på vad vi kan tänkas få lära oss idag! 

Sen har jag en massa spännande böcker som jag måste läsa i och så vill jag virka och spela sims... Jag har så mycket jag vill göra men inte hinner med. Men har ju trots allt sovmorgon imorgon så då får jag va vaken inatt och göra allt på samma gång istället 😉






Biblioteket

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och finaste göra lite research om en del grejer till boken :) ska bli jättekul och spännande :) det känns också bra att vi är på rätt spår med engagemang och produktivitet med en påbörjad karta och äntligen kommit till 190 sidor! 10 till och det blir 200!! 

Annars igår så gick gospeluppvidningen bra även om det skulle kunna ha gått bättre. 



Gospel-Gudstjänst

Kategori: Allmänt

Har bästa vännen hos mig idag, hon och familjen ska komma och lyssna på mig och kören idag. Har gjort mig iordning och påväg mot repet innan med bandet så att allting sittet och att vi gör allting rätt. Mycket viktigt!
Jag är inte nervös, trodde jag skulle vara det men det kommer säkert. 



Lite på kvällen såhär

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer min bästis :) det ser jag fram emot jättemycket då det var ett tag sedan nu 😯
❤️
Annars ikväll så har jag börjat att virka en bakduk som är gansla enkel och rolig och lätt att lära sig 😇 



Ifyllningen av fåglarna blev också bra ☺️

Annars så har jag passat lillen, skatat och bakat :) 

Bak

Kategori: Allmänt

Gjorde en asgod tigerkaka med lillebror idag :) 



😁

Kategori: Allmänt

Alltså FUUCK varför gör min fot ont fortfarande för 😖 

Viking tattoo

Kategori: Allmänt

Om 40min ca så ska jag fylla i min tatuering ^^ ska fylla i fåglarna som vara färg försvann lite i läkningen så hoppas verkligen att den får stanna den här gången. 
Lite förvånad faktiskt att jag hat lagt 1000kr på tatueringar redan fastän jag bara har två. 

Men annars idag så blir det väl mest att sitta på rummet och hålla sig urvägen. Skriva och va tyst. Inte mitt fel om de kom upp för sent och drar ut på tiden med att spela under tiden de äter frukost när jag sade att jag villr vara nere ett bra tag innan tolv för att va först i kön. Om fler än jag velat titta på att skaffa tatuering kanske man skulle ha kollat upp det dagen innan istället för samma morgon -.- Men sen att slå och kasta saker i golvet hjälper inte och srn skrika åt någon hjälper inte heller -.- Ibland blir jag bara så trött. 



Träna med bandet

Kategori: Allmänt

Jag ser jättamycket fram emot "sista" träningen innan uppvisningen den 11/5. Vi ska såklart träna innan allt med men idag är jag så peppad och hoppas att vi ska ha varsin mikrofon så att allt funkar bättre. Det låter så jävla bra och hoppas verkligen allt ska gå bra på söndag. Vill inte precis göra bort mig inför nära och kära som kommer. 

Jag är faktiskt så glaf över att ha funnit något jag brinner för. Jag älskar att sjunga och jag vill utveckla min röst och teknik. Jag vill lära mig mer och få umgås med det härliga folket. 


Jag har också hunnit med att spela lite sims med min simsfamilj ☺️




 

Vem är jag?

Kategori: Allmänt



Det här inlägget är inte till för att hjälpa någon att finna sig själv i det jag skriver(men om du gör det så blir jag ändå glad) utan det här handlar om att finna mig själv. 

Jag är en ung kvinna på 20 vårar. Jag är vanligtvis glad och positiv. Jag älskar att hålla på med foton och skriva samt teknik och spel i alla dess former. Jag är också arbetslös, söker plugg och jag har ingen ekonomi så att jag kan börja med körkortet. Jag bor hemma och hoppas att snart kunna flyga ut ur boet. 
Där börjat några av mina bekymmer. 
1. Jag vill ha ett eget boende så att jag kan ta hand om mig själv, sätta upp regler för mog själv och få pyssla med de saker jag vill. För tillfället är det så många som går hemma samtidigt så då blir det alltför mycket krav och trångt liksom. Ibland kan man bara inte andas. 
2. Inget jobb-inga pengar... Jag är fullt medveten om det, har ett sommarjobb på G nu men jag vill få en fast anställnong någonstans med bra betalt och något roligt jag vill göra. 
3. Plugg. Jag har en dålig magkänsla om allt jag sökt. Jag är obehörig sökande till universitetet och sörängen har ännu inte hört av sig. Jag skulle aldrig ha skickat ansökan utan att ha skrivit ett annat poesistycke. Det är det jag kommer falla på. 


Vem är jag? Jag är en ganska djup person. Jag blir lätt irriterad på de små sakerna för att jag är djupsinnad och i mina tankar. Jag tänker för fort, sover för mycket och sitter alltför länge uppe på nätterna, äter ibland osunt(vem gör inte det) och ibland går jag på promenad. Jag går igång på de saker jag anser är onödiga, saker och ting som inte borde hända eller som jag anser är fel. Jag har en konstig syn på tillvaron och världsuppfattning. Jag har mina levnadsval medan ni har era. Jag kan säga det rakt ut och ni får hata mog om ni vill. 
Jag anser bara att man dricker helger. 
Håller sina nära och kära nära men sina fiender närmre. 
Står för det man gjor eller sagt. 
Skyller inte ifrån sig på andra. 
Behandlar andra som man skälv vill bli behandlad. 
Röker inte eller snusar inte om man inte har råd. 
Motarbetar sina arv. Jag har kämpat med att motstå rökning hela mitt liv då pappa röker och mamma har gjort. 
Att kunna ta saker face to face och inte via teknik. 
Jag har en massa konstiga saker för mig som man ibland skiter i-även jag. Men jag mår skit när det händer. 
Jag har en ganska rolig tanke om världen. Jag tror nämligen att den är mycket lik Matrix. Att det vi ser inte är det vi tror. Att det vi äter inte är det vi äter. Att det enda vi känner i våra själar, hjärtan och huvud är sant. Men sen så har jag en syn av en drömvärld där det finns övernaturliga väsen och allting är möjligt. Men sen också dagens värld. En värld som vi håller på att förstöra. Miljön och klimatet förändras för att ingen gör någonting. Våra barnbarns barn kanske kommer få vara med om jordens undergång bara för våra misstag och ointresse. 


Jag nämde med att jag älskar teknik och spel samt foton. Skriva är min passion även om jag kan utvecklas. Det är i mitt skrivande jag släpper ut tankar och känslor. Men ändå så kan jag aldrig glömma nåt som hänt. 
Men mitt största spelintresse är såklart sims3, alla sims. Jag älskar att göra familjer och bygga hus och designa. Man får liksom bli av med en massa idéer som far runt i huvudet. 


Min familj håller på att bygga ett hus. 


Jag är ändå ganska lyckligt lottad även om jag kan verka asdeppig ibland, som jag troligtvis är för stunden. 
Jag har en familj plus en stuvfar som älskar mig. Jag har en bästa vän som älskar mig och accepterar mig för den jag är. Jag älskar min familj. Jag älskar min bästa vän. Jag skulle inte kunna leva utan någon av dem. Mitt liv skulle inte fungera. Jag skulle krascha ihop som människa. Det skulle bara bli ett tomt skal kvar. 

Jag älskar djur med. Jag har haft en sjujäkla massa djur i mina dagar. Både katter, råttor, hamstrar, kaniner och marsvin samt fiskar. Vi har tagit hand om kor, hundar, fåglar och en mus. Jag red som liten ett tag tills den hästen blev skjuten. 

Jag har alltid haft det svårt i skolan. Jag har blivit retad och fått saker kastade på mig. Jag har skällt ut både den ena och den andra i mina skoldar. Försvarat vänner som svikit mig under årens gång. Jag har haft problem med lärare och elever samt betyg. Bråkat med båda parter. Det är inte lätt att alltid stå upp för den man är i skolan. Speciellt inte om ingen varit där för dig med dig. 
Jag har IGn, det är inget jag är stolt över, men jag känpade ihop mig ett fullständigt gymnasiebetyg. 

Det kanske får mig att låta som om jag vore dum. Nej, jag är ganska smart och kan mycket saker som du inte kan. Jag kanske inte kan så mycket om allmän vetskap, men det är för att jag inte är intresserad, aldrig varit. Jag kan saker och ting om det jag tycker är roligt. Saker jag tycker är intressanta. Du kanske tycket om mode och kan allt om det senaste medan jag kanske kan mycket om det övernaturliga. 


Där kommer vi in på ett intressant änne. Jag skulle säga att jag har en gåva. En gåva många inte besitter. Jag kan se andar, höra dem och prata med dem. Jag har varit utsatt för onda andar och kanske en demon(lite osäker). Min far bor i ett hemsökt ställe. Jag bodde där i fem år och utsatter för skräck och överfall av skuggor. Jag har också träffat på vilsna andar och goda andar. Min morfar är en av dem. Jag har sett djur och förutspått framtiden av drömmar som slagit in. En dröm jag hade var att bli medium. Men jag har insett att utbildningen är dyr och det jag försökt med har inte funkat. Jag låter det gå som det går istället för att änglarna ska ta min gåva ifrån mig för att jag använder den på fel sätt. Ja, jag har träffat en ängel med under en meditation. Jag kan berätta mycket om sånt, men det låter jag gå till min andra blogg som bara handlar om mina upplevelser. 


Jag skulle säga att jag har mina tankespöken då och då. Att jag inte skulle va älskad, inte vara välkommen någonstans, att jag inte kommer lyckas med nåt i världen, inte hitta kärleken, att jag inte är värd att finnas, att alla hatar mig. Men så är det inte. 
Jag har varit med om mycket i mitt liv och jag kanske inte alltid har varit snäll mot mig själv. 
Men life goes on och man måste följa med och inte stanna upp bara för att det händer någonting man inte tycker om. Små saker kan sätta sig djupt, bilda ärr, kanske inte stora och livshotande, men de finns där och gnager i ens inre. 
Jag föraöker lära mig att bara acceptera det som händer. 
Jag har accepterar att det inte finns någon som orkar hålla sig fast vid mig, jag är för komplicerad och svår. Jag har svårt att släppa in någon i mitt innersta. Svårt att visa känslor för mina nära och kära som jag kanske borde visa. Jag är inte en känslokall människa, jag är full med känslor och det är alla andra med, men jag har svårt att visa det jag känner. Det måste jag förbättra mig på. Det vet jag. 

Även om detta inlägg inte är så intressant, så har det ändå en betydelse. Kanske inte för er, men för mig. Jag försöker lära mig att öppna upp mig, lära mig om vem jag egentligen är. Vad vill jag i livet? 



Mys med mor o styvfar

Kategori: Allmänt





Duktig

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit duktig. Jag har städat mitt rum, hjälpt till med maten o tvättstugan. Jag har rensat o dammsugat o skurat mitt golv. Jag har pysslat om mina naglar och dricker nu te i väntan på middagen. Varm smörgåstårta. 
Känner mig lite nere för vad som hönde inatt och ledsen för att det inte går att acceotera mig för den jag är och att allting känns som en lögn när samma daker kommer upp jämt och ständigt. 
Men men. Life goes on. 










Hittade också mitt exs gamla bokmärke som jag har tagit beslag på som han glömde. Ett fint minne. 


Hittade också min kära gamla bok som är asbra. 




Dagen kort

Kategori: Allmänt

Har varit på loppis o handlat mat med familjen. Inte det roligaste men funkar väl. 




Fly

Kategori: Allmänt

Oh i wanted so much to have fun this weekend... But i just end having a boring time. 
Bored and have nothing to do. Feeling lonely. 

I want to fly among the birds in the sky and se the world with their eyes. See how oerfect it looks like. Like it once was. 

🔮

Kategori: Allmänt

It's not me you ruin. It's just for yourself. I don't give a fuck. I am tierd of this. I am not the foult for everything in the world. 
Im moving on, getting myself a life. 



My heart tells me:

Kategori: Allmänt

• Strunta i det
• Think about it
• You are not worth this, deserves something better. 
• Just live my life and be happy over the real things around you. 



Idag

Kategori: Allmänt

Idag så har man hämtat lite grejer hos pappa o ätit gott. Även märkt av min solbränna ^^ 





Blää

Kategori: Allmänt

Hatar när man får påhopp utan annledningar -.- fattar inte poängen. Why just me? 


Fick denna underbara lapp för nån dag sedan 😃

Kategori: Allmänt