Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

En underbar Fredag

Kategori: Allmänt

Igår, fredag, var en bra dag. Jag träffade någon som jag inte har pratat med på länge och som jag har saknat. Träffade också min bästa barndomskompis och vi åt utr, gick på bio o festade 😇 väldigt mysigt och jag behövde denna dag för att känna att jag faktiskt fortfarande lever o prata av mig o umgås med roligt folk ^^






Ersatt...

Kategori: Allmänt

Kommer aldrig vara prio 1 hos någon, kommer alltid förbli prio 2 



Böcker 😍

Kategori: Allmänt



Fick äntligen nästan alla mina böcker, - 1 xD nu kan jag börja plugga ordentligt ^^

Sant eller falskt

Kategori: Allmänt

Jag kan inte vänta på att det jag längtar efter ska hända, jag får ta saken i egna händer och låtsas att mitt hopp är uppe och att min känsla av att bli "bortförd bakom ljuset" är borta och att jag är glad. 
Jag är glad för att mina planer inte har dött fullt ut utan hittat nytt liv i dem. Men jag kan inte se bort från att jag ör besviken och känner mig en gnutta bortglömd och som att jag inte har några känslor. Men men, bit i tungan och gå med rak rygg mot annan riktning. Vad mer kan man göra liksom? 



Suck

Kategori: Allmänt


I knew it,
I will lose everything i hold dear,
Future is turning against me, 
I am going to lose the game,
Couse i have no worth. 



⌛️⏳

Kategori: Allmänt

Scared to lose


Couse i am nothing compared to others




En vecka har passerat

Kategori: Allmänt

...Sen jag började skolan. Jag tycker det har varit jättekul och inlett två lektioner: pedagogiskt ledarskap och kommunikation som jag även har fått en läxa i till tisdag då vi ska ha muntlig presentation angående ett ämne som rör barn och fritid. Jag har valt mobiltelefoner under lektionstid. Vad tycker ni om det? Vad har ni för åsikter? För/mot? 
Jag har också hunnit med att träna två gånger på RoH och jag har idag haft besök/utbildning på biblioteket och sen lekt med de nya eleverna i både min klass och vård och omsorg. Det var kul ^^ 


🌙

Kategori: Allmänt

Scared to lose the loved ones
I still have,
Why can't I be normal,
Why do i feel scared in the dark 
To lose,
And why
Does the feeling tell me
That i should be scared
And jealous,
Makes me feel sick every morning.



Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag var det en både lugn och händelserik dag och jag ligger nu äntligen i sängen och ska läsa lite innan sovtime. 
Hade mitt första gym genomgång på RoH och sen hade jag lektion. Det var kul att gå på den och jg längtar tills mina böcker kommer o att allting drar igång. Jag kan också äntligen komma in på fronter(som kommer va en stor del av mina studier o liv i 1,5 år). 
Jag träffade också finaste en kortis på stan efter att jag hämtat paket på panduro. Saknar henne redan ❤️ 
Jag lagade mat idag; spagettilåda med kyckling och den blev helt underbar så ska göra den igen(längtar till den matlådan😍). 



Ett nytt kapitel

Kategori: Allmänt

Det var ett litet tag sedan jag skrev något sen sist, känns det som, och idag så "började jag ett nytt kapitel". 

Idag började jag KUI barn och fritid (äntligen) och jag har varit duktig med att beställa böcker så de kommer nog i veckan. Älskar doften av nya böcker 😍


Idag så träffade jag min barndomsvän C.E.E som jag har saknat och inte träffat på en evighet. Det var skönt att återuppta kontakten och hoppas på att det ska bli mer träffar och mer aktiviteter. 


Idag så börjar jag mitt "nya" liv. Ett mer hälsosamt och försök till mer aktivt liv. Nu är det slut med godis(fuskade dock med en chokladbit till min lunch fy fy), snacks eller för mycket läsk och sena måltider. Imorgon ska jag även träna hos min sjukgymnast och det kommer vara kontinuerliga möten och jag ska försöka träna på egen hand med, speciellt när jag får pengar och kan simma mm. Nu ska jag nå mina mål. 


Inte min bild.  

My best friend ❤️

Kategori: Allmänt



Frågvis utan svar

Kategori: Allmänt

Hur kan man veta, hur kan man få reda på svar vars frågor man inte vågar ställa. Är jag blind eller är jag döv? Jag är inte bra på att prata, jag vet inte hur jag ska få reda på svaren till tankarna och känslorna som håller mig vaken om nätterna.