Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Dumpad

Kategori: Allmänt

Blev dumpad -.- jävla fegt men varför ska jag sörja? Det är inte jag som går miste om nåt utan det är han som går miste om en underbar tjej. Han kunde väl bara inte acceptera mig för den jag är eller hantera all den kärlek jag har inombords. Jag vet inte vad jag ska känna för han sårade  mig  så djupt och jag trodde vi var lyckliga. Men en sak är säker! Om han inte kan nöja en kvinna, varken bry sig eller veta om hon kommer eller ej så kommer han inte ha långvariga förhållanden. Kanske han borde pröva killar efter det han sagt. Och Faktum! MAN GÖR INTE SLUT VIA SMS!!! 



Pang

Kategori: Allmänt




värdelös... oälskad... skjut mig bara så jag slipper gå igenom det här... :( vet inte vad jag har gjort som förtjänar detta.

Utkast: Oct. 27, 2013

Kategori: Allmänt

Orkar inte längre. Världen är upp och ner och jag vet varken om jag ska skratta eller gråta för vet inte längre vad jag skall känna...

Deprimerad

Kategori: Allmänt

Känner mig jävligt nere idag, känns som att jag håller på att förlora allt. Jag vill bara sjunka ner genom jorden och försvinna och aldrig mer komma tillbaka. Oälskad, glömd. 
Ingen skulle komma ihåg mig särskilt länge eller kanske inte alls. Men tyvärr är det inte så lätt. 

Jag går på en smal väg med höga mörka träd på mina båda sidor vard grenar sträcker sig efter mig. 
Mörkret är tätt omkring mig och jag ser knappt ingrnting och sjunker längre och längre ner i djupet. 
Inga händer sträcker sig för att hjälpa mig upp utan bara låter mig falla. 
Ingenstans att ta vägen och orden bortblåsta ur min mun - hör ingen vad jag säger. 
Desperat med utsträckta händer,
når jag ingen avsats.
Mörkret blir tätare och jag tappar hoppet om ett glatt liv med familj och lycka och ett yrke. 
Mina drömmar säger hejdå. 
Mina glada minnen säger hejdå. 
Min ork säger hejdå. 



Lite ensam och nere...

Kategori: Allmänt

En jobbig dag idag.. Känner mig ensam och nästan lite glömd... Jag hatar den känslan. Saknar det där när man har en arm om sig och man känner sig älskad. Man hade framtidsförhoppningar. Men nu så känns allt så...Poff... liksom. Jag vill känna mig älskad och bli ompysslad. Jag känner mig nästan lite ensam. Fastän jag har folk omkring mig så känner jag mig nere och saknar det som var förr...
 
 

ETT ÅRS DAG ❤️

Kategori: Allmänt

Har ett årsdag med min älskade Älskling idag ❤️ Tiden har gått så otroligt fort! Man hinner inte riktigt med :o 
Ett år. Jag har haft mina upp och nergångar, kanske inte alltid varit så rolig att handskas med, haft för mig saker... Men vad gör det? Jag har världens mest underbaraste och mysigaste kille som jag älskar över allt annat. Jag hoppas på en framtid, en med honom. Ett år har gått och det har gått fort, men det har varit det lyckligaste året jag har varit med om! Utan djupa deppressioner och då har han varit där, sagy att han älskar mig och fått mig att känna mig älskvärd. Jag älskar dig min älskling! ❤️ 



Snygg vy alltså över monopolapolis denna midnatt ;)

Kategori: Allmänt



Lite vänskap

Kategori: Allmänt

Tjolahopp! Lite shopping för halloweenstuff idag med bästisen o snart halloween o då jäävlar!!! ❤️

WTF

Kategori: Allmänt

Bläddrade igenom lite foton från min mors bröllop och såg en konstig skugga och bara WTF :o så kävla läskigt!!!


Min pojkvän packar in väskor i bilen ❤️

Oj oj

Kategori: Allmänt



Lite smått

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen sist nu. Jag passade inte jobbet och sa det. Telefonförsäljning var inte min grej plus att jag är skoltrött och typ gett upp och söker jobb för att kunna hoppa av. 
Snart har jag ett år med min älskade Albert ❤️ Och det känns så fantastiskt :D det är nog faktiskt det enda som känns stabilt just nu :o vårat förhållande, min bästa vän, Mollan(i know u read this ❤️) o min familj i linköping. Det är stabilt, det är hemma just nu- även om jag är instängd och tynger ner mig själv med onödiga plågor om allt möjligt som jag knappt själv förstår mig på :s men hemma hos pappa känns allting så dämpat...jag vet att han älskar mog villkorlöst men ibland känns det som att han kan visa det med. Jag vill inget annat än hemifrån och försöker dra mig så mycket som möjligt till mami o plastpapi o lillebror men ett eget boende och ett jobb är vad jag behöver just nu för att känna att jag själv är stabil. Jag vill va stabil och känna mig stående på egna ben. 
Men nu så ligger man i badet med levamde ljus o päron cognak o myser men börjar bli varmt av ångor så ska väl pallra mig ner i min källare xD 


ÄLSKAR ER ❤️


Dagar...

Kategori: Allmänt

Ibland känner man sig bara nere utan anledning... Man liksom bara känner sig inte värd nåt och det man gör eller säger inte spelae någon roll. Att man bara får avslag om att man har fel hela tiden eller att man säger nåt för att man bryr sig om nåt särskilt och får avslag som bry dig inte typ. Känns inte som att det är min dag idag. Vill bara försvinna o låtsas om att jag inte finns för ett ögonblick.