Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Flytt

Kategori: Allmänt

Japp om jag skulle ta och berätta lite om dagen. Först. Den började väl inte så bra inatt. Vaknade o var tvungen att gå på toa som många kanske känner igen sig i(😏) men på två sekundet verkligen så började man kallsvettas, bli likblek och hörsel och syn försvann och höll på att svimma :/ vet inte varför men om det händer igen så får jag kolla upp det :o gick upp tidigt idag för ska hjälpa mami och min plastpappa o lillebror❤ att flytta och ska även själv bo där så mycket som möjligt 😊 är en jättefin lägenhet och trivs jättebra där! Ikväll blir det grillning med familjen och min älskling som har varit så duktig och hjälpt till med :)

Väntan

Kategori: Allmänt

Usch så tråkigt att vänta i tusen år på matte lektion som vi ändå inte räknar nåt på -.- men men vad gör man inte för kunskap

Japp

Kategori: Allmänt

Är asfullt på tåget en onsdagsmorgon som denna -.- ingenstans att sitta i sin egen värld. Bara en massa starka perfymer som inte är så himla kul för en som jag som är väldigt känslig :/ orkar inte med en hel dag inne på komvux men har inget annat val. Två lektioner och 6h rast minst. Oj vad jag längtar.

Idag hände det :D

Kategori: Allmänt

Jag har velat göra en piercing i läppen länge nu, 3år, och nu äntligen gjort :) blev avskräckt när jag såg på vids för år sen och hade dessutom tandställning, nu när jag själv legat på britsen och haft en snubbe som drog en nål igenom läppen var det inte så farligt som jag trodde :) visst det gjorde ont men fett värt det :)

Blek då... lovande sjukliga tecken...

Kategori: Allmänt

Känslor

Kategori: Allmänt

Känner mig lite nere idag. Jag vet inte varför men det kanske jag gör. Vill att känslan ska försvinna med det är svårt... Är det fortfarande som det ska va? Har något förändrats och varför? Är det nåt någon sagt?

Ja då vare skola igen

Kategori: Allmänt

Lite lagom trött efter en helg med knappt no sleep med bästisen men taggad o redan kollat upp plugg o länkar o skit.

Taggad#te#historia#<3

Linköping

Kategori: Allmänt

På väg in till linköping med bästa vännen för att hämta min nya ipad :D känns gött o verkligen längtat efter en sådan aslänge så ska bli kul att äntligen ha en :)

Litauerna chillar utanför xD

Kategori: Allmänt

Väntan...

Kategori: Allmänt

Hur länge ska man behöva vänta? Det känns som en evighet. I tristess så försöker man vara lite duktig med plugg men då har man inget plugg o inget annat att göra. Nu är den i alla fall bara en timme kvar till matten så det hinner man bli lite lagom nerför över xD

Kurs

Kategori: Allmänt

Lite te i väntan att gå it-kursen på mina ex antal timmars hål :) gjort mina läxor och ska väl äta lite sallad sen så man inte går hungrig o pallar att plugga matte ikväll sen! Dock trött o halsbränna, hostar ibland o dör av värmeslag så känns ju det lovande...

Väntar...

Kategori: Allmänt

Sitter man o väntar på att historian ska börja :) lite trött men fått i mig frulle så ska väl bli piggare nu hoppas jag xD men skönt ändå med bara en lektion idag men det kompenserar väl upp för imorgon då när jag går från 8:00-18:30 :/ men men bara härda i!

Jag är stolt över mig själv idag! Jag gick inte till gymnasiet om jag bara hade en lektion så komvux kanske borde känna sig hedrade över att jag faktiskt vill komma.

Första dagen i skolan

Kategori: Allmänt

Första dagen i komvux är avklarad :D allt gick jätte bra då jag började med informationsträff och sen rakt på Ledarskap o Organisation och sen Naturkunskap2 :) det var jätte kul så lite bättre sömn ikväll och lite sovmorgon imorgon kanske och så ska jag planera om vardagen så jag orkar med dessa 5 månader utan frånvaro så jag lär mig så mycket som möjligt :) tycker jag låter som en bra omstart på livet!

Taggad!

Kategori: Allmänt

Idag gäller det! Info snart o komvux väntar på att busungen cecilia ska vandra runt i deras korridorer xD nervöst men redo nu o vill göra nåt med mitt liv :) detta är bara början :)

Mat!

Kategori: Allmänt

Dags för lite fiskgratäng! Mm

Ny skola!

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat upp vägen till komvux med pappa. Var inte så svårt att hitta faktiskt som jag trodde :) så det ska bli skönt att börja skolan igen, läsa nåt man faktiskt vill läsa då man blev så trött på att gå till skolan i gymnasiet då man gick 3 hela år på nåt som man verkligen inte gillade :o så nu ska jag läsa:
Matte2a
Naturkunskap2
Ledaeskap&Organisation
Historia2

(Förra inlägget så har jag själv tagit bilden på Aquarium i Stockholm o vill inte se den på någon annans hemsida, blogg eller upplagd på annanstans i webben!)

Nemo!

Kategori: Allmänt

En längtan hem

Kategori: Allmänt

Satt med familjen o åt gott i Stockholm och saknade min älskling hemma <3333 Saknade Älsklingen så mycket o ville bara hem och gosa ner mig i sängen bredvid honom <3

Water Nail Design!!

Kategori: Allmänt

Testade på något nytt idag!
När jag var i Stockholm så tittade jag på youtube klipp om nageldesignes och blev väldigt inspirerad för att testa om jag skulle kunna lära mig att göra det med :) Var kanske roligt att göra faktiskt! Så nu tänker jag ge er mitt första resultat och instruktionerna om att göra det!
1. Plocka fram ett gäng tops, tandpetare, en liten skål med vatten och tejp, nagellacksborttagare och ett gäng häftiga nagellack som DU tycker om och fantasi
2. tejpa runt din nagel så du slipper ta bort så mycket färg runtom(*gör en åt gången annars blire inte bra*)
3. droppa ner färg efter färg i skålen så att det flyter ut och bildar cirklar.
4. tandpetaren anv. du för att antingen dra ut el in från/till mitten
5. doppa din nagel o vänta i några sek.
6. fånga upp resterande färg m en tops
7. ta upp din nagel o woila! ta bort tejpen o färgen runtom.
 
Jag använde lösnaglar så färgen torkar snabbare och då hade jag ett vitt lack som base coat innan o top coat efteråt!
 
 

Skriv gärna vilka eller vilken ni tyckte var bäst!