Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Min bästa vän

Kategori: Allmänt

Imorgon återser jag min bästis ❤️ det ska bli skönt och välbehövt! Även om det kanske inte var så länge sedan sen sist så känns det som en evighet 😯 
På fredag blir det halloween firande och mys! 



Sjuk

Kategori: Allmänt

Idag var jag på VC...igen. Jag var där i fredags också och fick pencilin mot bihåleinflammation och idag pronaxen mot det de tror kan va att jag hostat sönder något eller några (vet inte) muskelfästen vid revbenen. Det gör ont som fasen så jag tänker inte tveka att höra av mig igen om det inte blir bättre eller att medicinen inte hjälper läkningsprocessen. 

Och på grund av sjukdom så förlänger jag praktiken och gör om den nästa vår istället. Jag har inte fått ut det jag skulle av denna och tiden är knapp, och samtidigt så mår jag inte bra och blir drabbad(känns det som) av både det ena o det andra just nu, så det är bättre att jag tar det lugnt, pluggar, och satsar på att bli frisk. Imorgon lämnar jag in nycklarna så hoppas vaktmästaren på praktiken är där. 



Det funkade inte

Kategori: Allmänt

Tiden gick och känslor domnade bort, kontakten blev alltmer mindre och jag klarade inte av mer. Idag gjorde jag slut - någonting jag faktiskt inte trodde att jag skulle göra mot någon, inte ens i detta gångna förhållande... Men vad kan man göra när ens känslor inte får näring? Ord på en skärm är inte samma sak som att höra det i verkligheten. 
Så igår och idag har inte varit roliga utan snarare ganska sorgligt och känslosamt. Jag ville inte såra men ändå vet jag att jag har sårat, men samtidigt ville jag inte ljuga eller hålla kvar. Varför hålla kvar när man känner att det som gått förlorat inte går att gro tillbaks? När man träffats av den mörka sidan och förväntas komma tillbaka till ljusets sida? Det är inte så lätt. Tyvärr 😔 

Innerst inne hoppas jag att livet går vidare för båda parter och att det går att hålla kontakten.. Även om jag förstår att det kan bli svårt..

Onsdag

Kategori: Allmänt

Känner mig lite anti människor idag, jag vet inte varför, eller så gör jag det men omedvetet. Känns bara så skönt att spela dator och slå av allting runtomkring, en sån dag idag. Imorgon ska jag se om jag kan gå till praktiken igen med, känns inte bra att vara borta för länge. 



Alldeles för lång tid + aggro varning

Kategori: Allmänt

Idag har det gått alldeles för lång tid sedan jag träffade min älskling 😔 börjar bli otålig och vill krypa in i hand famn, känna mig älskad och hel. 



Först: jag accepterar allas val och hur alla människor är, men FB:s senaste dänga i mitt nyhetsflöde gör mig irriterad. Jag är inte beroende av folk runtomkring mig bara för att jag är inlett förhållande, jag är självständig och kan framför allt ta hand om mig själv. Ja, jag har blivit sur över allt jag sett på Facebook - singlar är självständiga mm och inte de som har partner osv. Jag tycker det är kränkande, för jag som äntligen har hittat någon att dela min kärlek med, och som trivs bättre med någon än att vara helt ensam med negativa tankar och undra varför man inte duger till någon - bara för det behöver det inte betyda att jag som är med någon är beroende av de runtomkring mig. 
För mig betyder det bara att jag har gjort ett val i mitt med att vara med någon. 
För mig betyder det att man delar med sig av sig själv och tar vara på det livet erbjuder. Också att man är egen och självständig och modig nog för att ens våga ta för sig och ge sig själv till någon och få av den andra. 
För mig är inte att vara i förhållande något dåligt. Jag stör mig som fan på alla inlägg på Facebook som går in på ämnet, som är kränkande och stilen "vi är bättre än er höhö" -.- blir sur och irriterad framför allt. 

Dagarna bara flyger iväg

Kategori: Allmänt

Det har gått en vecka av praktiken idag, och det är så mycket som har hänt. Dels där och på sidan av. 
Den här veckan har varit jättekul, men också lite jobbig med att gå upp, åka iväg, hem o sova. Jag har nog aldrig varit såhär duktig med att gå upp på morgonen(kl 6-7) och har oftast somnat runt tolv men igår innan 11. Sen höll jag på att bli frisk men drog på mig mer hosta och lite feber igår och extremt yr idag på morgonen i alla fall, och på det så ska jag träffa RoH. Kul. Jo, det är det men lite jobbigt. Bara lite. 
Jag har också för tre dagar sen varit ihop i en månad med min pojkvän ❤️ synd att vi inte kunde fira den tillsammans, men får fira nästa månad istället ordentligt. 


Men på skolan trivs jag jättebra med både personal och barnen(!) och vill inte lämna stället än, men som sagt där i 5v så hinner nog ändras även om jag inte hoppas på det utan vill få jobb där (hoppas jag på i alla fall). 

Idag så ska jag äntligen träffa min bästa vän också❤️ varit ett tag sedan så är på tiden nu tycker jag ^^ Men det kommer bli mys och kul som vi alltid har 😇