Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Digging after answers

Kategori: Allmänt

Jag kan inte påstå att jag är en rolig människa, inte heller att jag är attraktiv eller har ett överflödigt socialiserat liv - faktum är att jag är ganska tråkig och ointressant, oattraktiv och instängd. 
     Jag kan inte neka att jag inte tycker om att vara för mig själv och va i tankar - men tankar är ett av mina störta problem. Jag tänker för mycket, overthinking. Positiva tankar förvandlas snabbt till negativa och hemska ting som blir att påverka hela mig; hur jag beter mig, vad jag gör och andra handlingar, samt säger och hur jag blir att tänka. 
     Jag vet vad mina problem är, jag vet när det började. Men när ska de sluta? Ständigt gnagande i ens bakre medvetna och ständigt säger åt en vad man skall göra och bete sig. 

Jag vet att bara jag kan ändra mitt tankesätt och handlingar. Men man ska komma ur gamla mönster med, och det är inte alltid så lätt som man tror. 
     Ständigt döljer jag vad jag känner, vad jag tänker eller vad jag har för åsikter och jag har svårt att släppa in människor i mitt liv - även om jag vill så är det bara så komplicerat. Det är inte det att det är omöjligt, jag har väl bara byggt upp en mur omkring mig själv som påverkar allt och alla inklusive mig inräknat. 


Så då delar jag väl med mig av ett oattraktivt jag på bild, taget från gårdagen och hoppas på att livet ska börja nån dag, gärna snart. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: