Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Ensam

Kategori: Allmänt

Ensam och ensam förblir. 

Jag kommer aldrig vara värt något för någon, så varför faktiskt försöka hoppas på det? Det finns inget hopp. 
Ensam förblir jag i kylan. Jag kan inte le. Jag kan inte skratta. Det enda jag kan är att vara instängd och ensam. Jag vill inte vara ensam. 

Värdelös och kommer aldrig att vara någons förstahandsval eller någonting!



Kommentarer

  • Caroline säger:

    Shit, säg inte så! Jag känner igen mig i texten, jag kämpar emot min ångest & ibland ser jag bara inte meningen med livet. Ibland ser jag inte folket runt omkring mig, och tänker att jag är värdelös. Men sanningen är att INGEN är värdelös. Familj, släkt, vänner, ja det finns enormt många som älskar en och inte hade klarat sig utan en. Jag känner mig ofta ensam och jag har svårt att skratta & le (och faktiskt mena det), men ge aldrig upp! När jag mår som sämst och inte vill fortsätta, inte orkar längre, brukar jag tänka på alla roliga saker jag inte hunnit uppleva, platser jag inte sett & personer jag inte mött. Det brukar funka för mig, då får jag lite "hopp" eller vad man ska säga. Motivation till att fortsätta. Styrkekram till dig, hoppas att allting blir bättre. Och kom ihåg, ge aldrig aldrig upp! Oavsett hur hopplöst det verkar, så finns det alltid hopp.

    Svar: Gulligt sagt, hoppas det går bra för dig med!
    Jag brukar tänka att man har sina ups and downs, men ibland blir det bara för mycket även om det ingenting har hänt utan bara tankar och känslor som spelar en spratt.
    Lycka till med sin kamp och håller tummarna för dig
    CeciliaAndersson

    2014-11-01 | 23:56:13
    Bloggadress: http://emmamariaa.for.me/

Kommentera inlägget här: