Cecilia.Andersson

Här skriver jag om mina känslor och tankar och vad som händer i livet. Positivt som negativt.

Love - A true story

Kategori: Allmänt

En kärlekshistoria
 
Det fanns en gång en kvinna, en mycket ensam och tystlåten tjej. Hon levde sitt liv utan många vänner, men det fanns några få som hon pratade och umgicks med. Men en dag så kände hon sig väldigt ensam och ville ta en chans. Kvinnan fick kontakt med en man som verkade väldigt trevlig och snäll. De bestämde sig för att träffas en dag. Den dagen blev till den bästa i hennes liv.
Vid dagens slut var hon förälskad. Ville lära känna mannen mer. Och han ville lära känna henne mer. De hade kontakt och ville träffas mer. Känslorna växte inom henne och hon kände sig inte längre ensam i hans närhet. Kände sig glad och lycklig. Varje gång det kom ett meddelande eller hörde hans röst så pirrade det till i kroppen av lycka.
Inte långt efter deras första möte, så blev de tillsammans. Deras första kyss var obeskrivligt lycklig. En dröm som kommit till verklighet. Det var som om världen snurrade och hans läppar mot hennes var så mjuka, hjärtat slog så hårt i hennes bröstkorg. Det hon kände var äkta kärlek. Visste redan då att hon skulle vilja tillbringa varje sekund med honom.
Allt med varje dag som gick så växte kärleken inom henne, fyllde hela henne. Fyllde henne med en värme så speciell och livsfylld.
Ett förhållande som detta, det är det sista hon vill förlora. Ett förhållande som idag är starkt och så, så speciellt mellan dessa två människor. En kärlek så stark.
<3 <3 <3 <3
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: